ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov.

Spoločnosť ASUS oznámila dostupnosť nových notebookov pre slovenský trh. Do predaja prichádzajú špičkové herné notebooky ASUS ROG G752 a ROG GL552 s 15,6- a 17,3-palcovými obrazovkami, procesormi Intel Skylake Core i7 6. generácie a najnovšími grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX. ASUS taktiež uviedla štýlový konvertibilný notebook ASUS Transformer Book Flip TP200, ktorý je menší a ľahší ako kedykoľvek predtým.

ASUS Transformer Book Flip TP200:

Je 11,6-palcový konvertibilný notebook. S hmotnosťou iba 1,2 kg je ideálnym zariadením, ktoré si so sebou môžete vziať doslova všade. Budete ho mať vždy poruke na prácu, zdieľanie obsahu alebo relaxovanie.ASUS_TF_Book_Flip_TP200_2a

Je to nádherné zariadenie. Jeho kovová povrchová úprava je úžasná na dotyk, zároveň však veľmi pevná a odolná proti poškriabaniu. Unikátna vlastnosť zariadenia – robustný a odolný kovový pánt s rozsahom 360 stupňov umožňuje vybrať si režim podľa potreby. Režim notebooku je vhodný na prácu a zdieľanie obsahu na obrazovke s ostatnými. V režime stojana sa zariadenie premení na súkromné kino a režim tabletu je vďaka nízkej hmotnosti zariadenia a výbornej výdrži batérie ešte praktickejší. Na jedno nabitie funguje celý pracovný deň, 8 hodín. Je dvojnásobne citlivý na dotykové ovládanie a aj napriek menším rozmerom prekvapí veľkosťou a použiteľnosťou touchpadu. Notebook je vybavený procesormi Intel Pentium a Intel Celeron, má až 4 GB operačnej pamäte, 128 GB úložisko, rozlíšenie 1366 × 768 a bohatú nádielku portov vrátane USB typu C.

ASUS Transformer Book Flip TP200 je už v predaji za odporúčanú koncovú cenu 359 EUR s DPH.

ASUS ROG G752:

Je najnovší herný notebook. Zaujme prevratným vyhotovením s povrchovou úpravou v titánovo sivej farbe a oranžovo-červenými motívmi. Je jasným dôkazom evolúcie značky. Má 17,3-palcový displej s rozlíšením až Full HD, procesor Intel Skylake Core i7 6. generácie, až 64 GB pamäte RAM DDR4 a najnovšiu grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX. ROG G752 je vybavený operačným systémom Windows 10 a technológiou Thunderbolt 3 s rozhraním USB 3.1 typu C. Ponúka výnimočný výkon pri hraní hier a navyše je vybavený exkluzívnym systémom chladenia Mobile 3D Vapor Chamber, ktorý zaručuje účinnejšie chladenie.

Hranie spríjemní aj podsvietená herná klávesnica s funkciou Anti-ghosting, umožňujúca súčasné stlačenie až 30 klávesov pre presné zadávanie príkazov a ovládanie v hrách. Je to unikát medzi hernými notebookmi.

ASUS ROG G752 je v predaji od februára 2016. Odporúčaná koncová cena s DPH je 2 359 EUR.

ASUS ROG GL552:

Kombinuje maximálny herný výkon, atraktívny dizajn, dokonale plynulé zobrazenie hier a moderné inovácie.

Tento 15,6-palcový herný notebook s rozlíšením až 4K je jednoducho vždy pripravený na hranie. Má odolný a atraktívny dizajn, inšpirovaný bojovým lietadlom F-22 a ozvláštnený zložitými mayskými vzormi nad podsvietenou klávesnicou. Vo svojich útrobách skrýva procesor Intel Skylake Core až do i7 6. generácie, až 32 GB pamäte RAM a hernú grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX. Bez ohľadu na to, či hráte najnovšie hry, alebo pracujete s náročnými aplikáciami, pri používaní notebooku ASUS ROG GL552 sa vždy môžete tešiť na ostrejšie zobrazenie a bezkonkurenčný výkon.

Samozrejmosťou je pohodlná herná klávesnica so zdvihom 1,8 mm a označenými klávesmi WASD a najnovšie rozhranie USB 3.1 typu C.

ASUS ROG GL552 je v predaji od januára 2016 za atraktívnu cenu 859 EUR s DPH.