98 % žien by odporučilo sprchovacie gély Dove, v súčasnosti na trh prichádza ich nový variant so smotanou a pivóniou.

Prieskum agentúrou IPSOS potvrdil, že značka Dove je vyhľadávaným odborníkom na hydratáciu. Slovenské ženy podľa jeho výsledkov v 98 % odporúčajú práve sprchovacie gély značky Dove a 86 % respondentiek si s nimi tiež spája pocity jemnejšej a hydratovanej pokožky.

Značka Dove teraz portfólio svojich vylepšených sprchovacích gélov rozširuje o výnimočne ošetrujúcu novinku Dove Purely Pampering Sweet Cream s pivóniou. Benefity, ako je intenzívna hydratácia a rozmaznaná pokožka, ženy pocítia už po prvom osprchovaní vďaka unikátnej technológii Nutrium MoistureTM.

Prieskum sa zameral na preferencie slovenských žien pri voľbe sprchovacích gélov. 92 % respondentiek niekedy vyskúšalo produkty značky Dove a 98 % z nich by ich odporučilo ostatným. Pre 86 % opýtaných žien sú sprchovacie gély Dove synonymom jemnejšej a hydratovanej pokožky, čo potvrdilo pozíciu značky ako špecialistu na hydratáciu.

Dove aktuálne rozširuje novinka Dove Purely Pampering Sweet Cream s pivóniou, ktorá snúbi hladiace tóny sladkej smotany s romantickou vôňou pivóniových kvetov.

Sprchovacie gély Dove obsahujú jedinečnú technológiu Nutrium MoistureTM, prispievajú s jemnými čistiacimi zložkami a bohatou krémovou penou k obnove prirodzenej ochrannej vrstvy pokožky a jej vláčnosti hneď po prvom osprchovaní.

Prebuďte krásu svojej pokožky už počas sprchovania! Dove prináša päť tipov dermatologičky Michaely Blaško pre jemnú, hodvábnu a žiarivú pokožku:

  1. Voľte vlažnú vodu. Teplá, alebo horúca vaňa sú veľmi príjemné, v skutočnosti pokožku pripravujú o jej prirodzenú vlhkosť, čo spôsobuje jej postupné zhrubnutie. Vlažná voda, pokožke zaručí hebkosť a vláčnosť.
  2. Skráťte sprchovanie. Dlhodobé vystavovanie pokožky prúdu tečúcej vody môže prispievať k jej dehydratácii. Ak chcete kožu chrániť, vyhnite sa pobytu v sprche dlhšiemu ako 10-15 minút.
  3. Čistá, ale hydratovaná pokožka. Nový rad sprchovacích gélov Dove má vynikajúce hydratačné vlastnosti.
  4. Doprajte si peeling. Peelingové sprchovacie rukavice alebo špeciálna kefa pomáhajú odstrániť suchú kožu a odumreté bunieky z vrchnej vrstvy pokožky.
  5. Nezabúdajte na masáž. Masáž pokožky prináša skvelý pocit uvoľnenia a relaxácie, ale zlepšuje aj prekrvenie a pomáha udržiavať žiarivú pleť

Sprchovací gél Dove Purely Pampering Sweet Cream s pivóniou vytvára bohatú penu a jeho hrejivá, žensky zvodná vôňa s nádychom pivónie poteší vaše zmysly.