Textilné svietidlá skrášlia každý interiér.

Prírodné materiály a jednoduchý štýl sú veľmi obľubené, pretože sú nadčasové a nestratia svoju krásu a štýlovosť ani po niekoľkých rokoch. Bytové doplnky v takomto štýle dokážu interiér príjemne zútulniť a poskytnúť pocit a „teplo domova“. Týka sa to aj svietidiel…

Ak si chcete svietidlá v tomto štýle zaobstarať, zaostrite na kolekciu textilných svietidiel, ktorú ponúka rakúska spoločnosť EGLO, najväčší výrobca dekoratívnych svietidiel na svete.

Či už si vyberiete elegantné lustre, stropné alebo stolné svietidlá, všetky sú vyrobené zo starostlivo vybraných látok v príjemných prírodných odtieňoch a v jednoduchých minimalistických tvaroch. Novším prvkom, ktorý dodáva týmto svietidlám punc luxusu, výnimočnosti a okázalosti, je vnútorná lesklá strana tienidiel v zlatej alebo striebornej farbe.

Po zasvietení sa očarujúco rozžiari miestnosť a získa  exkluzívny nádych. Ak máte radšej jednoduchú eleganciu, zvoľte skôr svietidlo s lesklým bielym vnútrajškom tienidla. Nechajte sa inšpirovať atmosférou textilných svietidiel na www.eglo.com. Alebo sa príďte pozrieť do showroomu v Seredi.

Nakupovať môžete na www.eglo.sk a u všetkých dobrých predajcov.