MasterCard a VÚB Banka vyhrali prestížnu súťaž Zlatá minca v kategóriách kartových produktov.

Spoločnosť MasterCard, jednotka v inteligentných, pohodlných a bezpečných platbách, a VÚB Banka, jediná univerzálna banka s licenciou na poskytovanie plného rozsahu bankových služieb na Slovensku, s radosťou oznamujú výhru v prestížnej súťaži finančných produktov Zlatá minca. Spolupráca oboch spoločností vyniesla prvé miesto hneď v dvoch kategóriách – Debetné karty a Kreditné karty.

Zlatá minca je tradičnou súťažou hodnotiacou finančné produkty na slovenskom trhu, vrátane poistenia, bankových produktov, platobných kariet a fondov. V porote je 61 nezávislých finančných expertov.

Prvé miesto v kategórii Kreditné karty získala VÚB Banka za vydávanie bezkontaktnej karty MasterCard World. Táto karta umožňuje vrátenie 1 % z každého nákupu, bezplatné výbery z bankomatov na Slovensku aj vo svete a služby osobného asistenta na telefóne. Ak ju jej držiteľ využíva aktívne, neplatí žiadne mesačné poplatky. Navyše sa automaticky stáva členom Elite programu, ktorý prináša ďalšie benefity a výhodné ponuky, vrátane vstupov zdarma do letiskových salónikov vo Viedni a v Prahe.

Najvyššiu pozíciu v kategórii Debetné karty získala VÚB Banka vďaka bezkontaktnej karte Maestro Dobrý anjel spoločnosti MasterCard. Banka prispieva za držiteľa karty 1 % z objemu bezhotovostných platieb, vykonaných touto kartou na platobných termináloch na Slovensku aj v zahraničí, na konto neziskovej organizácie Dobrý anjel, ktorá pomáha ľuďom s onkologickým ochorením a ich rodinám. Viac na www.dobryanjel.sk.