Kde sa nachádza najvyššie položený wellness na Slovensku?

Máte chuť oddýchnuť si v najvyššie položenom wellnesse na Slovensku? Nemáte ani potuchy, kde sa tento lukratívny slovenský wellness nachádza? Nájdite si mapu a nájdite si na nej Sliezsky dom.

Práve na Sliezskom dome ( v najvyššie položenom hoteli v Tatrách ) nájdete naozaj ten najlepší wellness. Kde by ste si lepšie oddýchli, keď nie v známom tatranskom wellnesse? Navštívte stránku. Dočerpajte si energiu po náročnej tatranskej túre v dobrom wellnesse alebo si len doprajte oddych v hoteli a v jeho okolí. Ak sa nechcete čľapotať len v teplej vode a vychutnávať si úžasné procedúry, skúste sa poprechádzať v okolí Sliezskeho domu. Okolie je naozaj prekrásne. Veď len samotné Velické pleso láka mnohých návštevníkov. Romantika pri západe slnka pri Velickom plese je na nezaplatenie! Chcete si s partnerkou alebo partnerom dopriať vynikajúci pobyt a pritom si užiť všetky krásy prírody spolu z wellnessom? Kontakt nájdete na stránke sliezskydom.sk. A viete čo je veľkým lákadlom tohto wellnessu? Môžete si vychutnať súkromnú vírivku so svojou životnou láskou. Veľmi lákavé, čo poviete?

Na prechádzky okolo plesa si oblečte teplé legíny.

Pre dámy, ale aj pánov tú máme špeciálne lákavú ponuku. Ak si v najbližšej dobe vyberiete nejaký vysokohorský pobyt, trebárs aj na Sliezskom dome, skúste si ešte predtým kúpiť kompresné Under Armour legíny. Dokonale vás zahrejú a pôsobia naozaj príjemne. Ploché švy vám nedráždia vašu pokožku, ktorá je aj tak vo vysokohorských podmienkach vystavená väčším nástrahám. Chlad jej nerobí dobre a práve preto by ste si mali kúpiť šikovné legíny od mfit.sk.

Nevidíte pred seba? Kúpte si termovíziu.

Ak sa však v podvečerných hodinách chytáte sa poprechádzať okolo Sliezskeho domu, nezabudnite si zo sebou vziať termovíziu, ktorá vám pomôže rozlíšiť predmety pred sebou. Funguje na princípe tepelného rozlíšenia predmetov. Budete mať prehľad o tom, či je pred vami skala, alebo to je odpočívajúci turista.