Firemný teambuilding si môžete užiť aj v slovenských veľhorách.

Ešte ste sa nerozhodli, kam ísť na zimný teambuilding? Ak viete, že vaši kolegovia radi lyžujú, skúste slovenské hory. Tohtoročný január nám konečne doprial snehovú nádielku, ktorá poteší menej i viac skúsených lyžiarov či snowboardistov.

Vysoké Tatry ponúkajú ideálne podmienky pre celý rad športov a tímového ducha môžete posilniť nielen pri lyžovaní, snowboardovaní, bežkovaní, ale napríklad aj pri sánkovaní. Tí, čo nešportujú, si oddýchnu v saune, bazéne alebo pri relaxačných procedúrach.

Ponuku pre skupiny si pripravil aj hotel na brehu Štrbského plesa Grand Hotel Kempinski. Ubytovaným členom skupiny poskytne v cene balíčka skipas a tiež sa postará o ich transfer k lyžiarskemu svahu. Počas pobytu má celá skupina voľný vstup do Zion Spa Luxury. Na plávanie, ale aj relax je určený bazén s výhľadom na jazero aj tatranské štíty. Zohriať po zimných športoch sa môžu hostia vo viacerých typoch sáun.

Skupinového ducha preveríte s členmi vášho tímu aj počas lampášového pochodu okolo Štrbského plesa a večer vás čaká príjemný oddych v hotelovom lobby, kde sa okrem svojich kolegov môžete započúvať aj do zvuku praskajúceho dreva v krbe. Hotelová vinotéka Grand Hotela Kempinski High Tatras ponúka bohatý výber vín, no ochutnať treba určite aj tatranský čaj.