Chceli by ste tento rok zažiť letnú dovolenku v Kalábrii?

Tento rok máte našetrené peniaze na poriadnu letnú dovolenku. Minulý rok ste neboli a cítite sa kvôli tomu deprimovaní? Skúste tentokrát vyberať u cestovnej kancelárie Tip Travel a uvidíte, že na tohtoročnú dovolenku určite nezabudnete. Chcete skúsiť niečo nové? Boli ste už všade tade, avšak Kalábria vám podľa fotiek učarovala?

Krásna Kalábria na južnom Taliansku.

Tohtoročná dovolenka sa bude niesť v znamení talianskej Kalábrie. Raj na zemi, respektíve v Taliansku každoročne priláka veľa turistov. Slováci sa pomaly, ale isto preorientovávajú z klasického Chorvátska, Tuniska na Taliansko. A práve Kalábria je vynikajúcou destináciou pre rodiny, alebo páriky. Krásna príroda, očarujúce azúrovo modré more umožňuje vyblázniť sa naplno, bez toho, aby vás otravovali medúzy, alebo klasické morské chaluhy. Obávate sa vysokých cien? Nemusíte! Tip Travel vám ponúkne seriózne cenové ponuky so všetkým, čo potrebujete. Chcete full servis a dobrú cenu dovolenky zároveň? Ak áno, tak tým pádom sa nezdržiavajte inými cestovnými kanceláriami a choďte na tiptravel.sk.

Pod šatami na dovolenke majte kvalitné nohavičky.

Dovolenka cez leto si pýta nosenie šiat. Vari si viete predstaviť chodiť cez leto v bunde? Určite nie. Pod šaty by ste si mali jednoznačne dávať kvalitné elegantné nohavičky, ktoré vám nebudú presvitať. Kde by ste ich však mali zháňať? Skúste na eshope, na ktorom okrem nohavičiek ponúkajú aj legíny, podprsenky a mnoho ďalšieho. Zavítajte na eshop sexy­pradlo.sk, ktorý si pochvaľujú mnohé ženy. Chcete sa k nim pridať?

Nečakajte na objednávanie dovolenky. Aj keď je ešte zima, Tip Travel už pre svojich klientov ponúka tie najlepšie dovolenky. Uchmatnite si dovolenku do Kalábrie!