Štýlové a vášnivé Vianoce s F&F.

Najkrajšie sviatky roka sú za dverami. Okrem toho, že majú byť hlavne šťastné a veselé, môžu byť aj štýlové a vášnivé. Okrem nekonečných večierkov je predsa dôležitá domáca pohoda, či nezameniteľná romantika vo dvojici. Spoľahnite sa na F&F – ponuka je pestrá a lákavá!

PÔŽITOK PRE PÁNOV:

Pánska kolekcia spodnej bielizne F&F určená najmä na obdobie zimných sviatkov je nápaditá a veselá. Výber osloví zaručene viacerých mužských zástupcov – od vyznávačov tradičných škandinávskych motívov až po humorne naladených milovníkov večierkov prevtelených do Vianočných hrdinov. Na svoje si prídu aj neoblomní klasici, či neúnavní športovci – v tomto prípade je totiž funkčnosť a pohodlie spoločným znakom všetkých pánskych štýlov, či už striedmejšieho, alebo nápadnejšieho. Pyžamádomáce župany dokážu rovnako spestriť sviatočnú náladu, alebo chvíle odpočinku. Presvedčte sa priamo v predajniach F&F exkluzívne v obchodnej sieti TESCO.

POTEŠENIE PRE DÁMY:

Kolekcia spodnej bielizne od F&F očarí na Vianoce zvodnou farebnou kombináciou jahodovo červenej a telovej – ako inak – á la Champagne, ktoré spoločne dokážu navodiť tú správnu, uvoľnenú atmosféru. V ponuke sa objavujú aj tmavšie farby a jemné čipky, ktoré dodajúprmediastore,LR,Podprsenka,Red,11.00,EI52628240 nositeľkám hodvábnych podprseniek a nohavičiek jedinečný pocit luxusu. Bodky a ozdobné mašličky zase vnášajú do kolekcie potrebnú hravosť.

Pančuchy v jemných odtieňoch dokonale ladia s kožušinovými detailmi charakteristickými pre tohto ročnú dámsku kolekciu F&F a rovnako skvele sa hodia k spoločenským róbam. Pyžamá z jemných tkanín, ako je hodváb, satén alebo čipka sú veľmi pohodlné a viac než vhodné pre vzácne momenty odpočinku. Inšpirácie nájdete napríklad aj na stránkach www.F-F.com.