S poistením AutoCare bezpečne na vašich rodinných cestách.

Poistenie asistenčných služieb AutoCare prináša skvelé služby a pomoc v prípade nečakaných udalostí na poistenom vozidle, či už z dôvodu havárie, defektu, krádeže, vandalizmu, nedostatku paliva či iných nezvyčajných incidentov.

Vybrať je možné podľa svojich potrieb poistenie vo variante na 1 mesiac za 17 eur (25 eur pre úžitkové vozidlá), alebo na 1 rok za 75 eur (140 eur pre úžitkové vozidlá). Limit plnenia je v prípade oboch variantov 3 000 eur.

Auto je nevyhnutný prostriedok a v dnešnej dobe neodmysliteľná výbava takmer každej rodiny. Obzvlášť na cestách na rodinnú dovolenku je bezpečnosť na prvom mieste.

Hoci nie je možné poistiť sa či zabrániť živelným udalostiam na dovolenkových cestách v zahraničí, možné je zmierniť ich následky v prípade nečakanej udalosti ďaleko od domova. Poistenie asistenčných služieb AutoCare je ideálna voľba nielen k povinnému ručeniu a havarijnému poisteniu, ale oplatí sa aj pri úrazovom poistení. V prípadoch nehody, poruchy, defektu pneumatiky, nedostatku paliva, vybitia batérie či krádeže vozidla, asistenčná centrála zaistí služby bezplatnej asistencie. AutoCare Vám pokryje náklady aj v prípade tak výnimočných situácií, ako je strata kľúčov, vandalizmus a vlastné zavinenie, či už na Slovensku alebo v zahraničí.

Práve začínajúce zimné obdobie prináša so sebou komplikácie najmä pre vodičov. Nejeden z motoristov už zažil klasický nepríjemný zimný incident neštartujúcej batérie z dôvodu veľmi nízkych teplôt. Vo viacerých prípadoch nepomôžu ani štartovacie káble, nakoľko tie bežne predajné sú príliš úzke a často nestačia na prenos dostatočnej elektrickej energie k preštartu. Vodiči s dieselovými motormi sa stretávajú so stuhnutou naftou, kedy väčšinou nezostane nič iné, iba vozidlo odtiahnuť do tepla a tam nechať naftu roztopiť.

Ďalší nepríjemný prípad sa tento rok v januári stal klientovi pri ceste z lyžovačky v Taliansku, kedy sa mu pokazil automobil na diaľnici. Vďaka AutoCare bol zaistený odťah z diaľnice do sídla odťahovej služby a ihneď bolo vyslané odťahové vozidlo, ktoré na kapote viezlo zároveň náhradné vozidlo a zabezpečilo tak, aby klient mohol pokračovať v jazde. Porucha sa stala v popoludní, avšak ešte v noci mohol klient pokračovať v jazde, čo bolo dôležité, pretože bolo na palube aj malé jednoročné dieťa. Celkové náklady činili takmer 1 100 eur, čo by bežné poistenie nepokrylo.

Aby klient predišiel spomínaným nepríjemným udalostiam a vyhol sa nákladom v tisíckach eur, vybrať si môže podľa svojich potrieb poistenie AutoCare vo variante na 1 mesiac za 17 eur (25 eur pre úžitkové vozidlá), alebo na 1 rok za 75 eur (140 eur pre úžitkové vozidlá). Limit plnenia je v prípade oboch variantov 3 000 eur.