Playmobil pre každé dieťa, ktoré túži spoznať reálny svet.

Stavebnica Playmobil od distribútora Piatnik je na trhu už viac ako 40 rokov. Patrí medzi stavebnice pre deti od 18 mesiacov až do desať rokov, pri ktorej sa deti učia socializácii a preniknú do sveta rozličných povolaní. Prepracované detaily obľúbenej hračky a kvalitný materiál stoja za desaťročiami úspechu. Playmobil môže byť ideálnym prekvapením pre vaše dieťa na nadchádzajúce sviatky.

Playmobil je unikátny svojím zložením. Myslí na každú maličkosť, ktorá sa na farme, v domčeku či v hasičskej zbrojnici odohráva. Všetky diely stavebnice sú plne funkčné a poskytujú dokonalý odraz reálneho sveta do najmenších detailov. Hracie sety s rozličnými témami pomáhajú deťom v rozvoji všestrannosti, poskytujú im možnosť preniesť sa do sveta dospelých a pochopiť náplň jednotlivých povolaní, pri tejto hre sa naši najmenší učia socializácii.

„Oslovilo nás detailné prepracovanie hračiek s množstvom doplnkov, s ktorými sa deti vedia naozaj veľmi dlho zabaviť a vracajú sa k nim neustále. Playmobil má širokú ponuku produktov pre chlapcov, aj dievčatá, aj deti od 1,5 roka a sety sú navzájom kompatibilné,“ hovorí Ing. Jana Garčeková z obchodu www.babaloo.sk, jedného z predajcov hračky Playmobil na Slovensku. Za najúspešnejšiu sériu u slovenských zákazníkov považuje Playmobil Prázdniny, ktorý obsahoval bazén so šmykľavkou a dal sa naplniť vodou a mal aj funkčnú sprchu. Set sa dnes dá zakúpiť vo vynovenom dizajne.

Chlapci vyhľadávajú akčnejšie sety s hasičskými a policajnými autami, pirátmi, rytiermi, kým dievčatá uprednostňujú stavebnice so zvieratkami, rodinné domčeky a ich zariadenia, princezné a víly. „Výhodou je, že vyhotovenie stavebníc je kvalitné a odolné napríklad voči vode a tvary sú prispôsobené cieľovej skupine detí. Žltá séria pre deti od 18 mesiacov má väčšie dielce, prispôsobené zvedavosti detí. Medzi najpredávanejšie patria sety Hasiči, Hory a Škôlka,“ dopĺňa Jana Karásková zo spoločnosti Piatnik.

Stavebnica Playmobil sa prvý raz ukázala na medzinárodnom veľtrhu hračiek v roku 1974. Vtedajší európski veľkoodberatelia boli k tejto hračke skeptickí, no Playmobil dokázal preraziť do nemeckých hračkárstiev. Úspech Playmobilu nedal na seba dlho čakať, od roku 1975 si nemecký trh stavebnicu doslova zamiloval.

  • Každý detail stavebnice je prepracovaný
  • Kvalitná a odolná hračka pre deti rôzneho veku
  • Na konte má úspechy po celej Európe