Bohatý advent v nákupnom srdci Bratislavy.

Užite si sviatočnú atmosféru, príďte sa inšpirovať, nakupovať a zabávať do CENTRAL-u. Počas adventu vás čakajú vianočné trhy, kreatívne dielničky, zdobenie medovníčkov, hudobné a tanečné vystúpenia, rozsvietenie najkrajšieho vianočného stromčeka či jedinečný nákupný víkend. Príďte do nákupného srdca Bratislavy spolu s rodinou a strávte tak krásne chvíle plné radosti a zábavy.

Advent v CENTRAL-e odštartuje jedinečným predvianočným nákupným víkendom v dňoch 26. – 29.11., ktorý sa bude niesť v znamení atraktívnych zliav. V sobotu, 28. novembra sa môžete  tešiť na vianočné pečenie s Potten & Pannen – Staněk. Miešať, vaľkať, vykrajovať a najmä zdobiť vám pomôžu známe osobnosti s veľkým srdcom. Tešia sa na vás aj deti, ktoré v zložitej životnej situácii našli útočisko v Domove Dúha, a ktorým za každý vami ozdobený medovník venujeme jedno euro. Bohatým programom vás budú sprevádzať Lenka Šóošová a Roman Juraško. Príjemnú náladu vám zase zaručia talentované SUPERDETI svojimi hudobnými vystúpeniami, zaspieva obľúbené sesterské duo Twiins a chytľavé choreografie vám predvedú rozšantení tanečníci z La Portella.

Zaujímavé rozprávky v podaní Barbory Rakovskej a Petry Bubeníkovej iste potešia vaše ratolesti. Špeciálnym obohatením podujatia bude krst CD SUPERDETI, ktoré do sveta uvedie známa, charizmatická a štýlová mamina. Jej meno vám zatiaľ neprezradíme, nechajte sa prekvapiť. Bohatý program sa odohrá pred najkrajším vianočným stromčekom v celej Bratislave, ktorý nakoniec všetci spolu rozsvietime podvečer.

V nedeľu 6.12. zavíta do CENTRAL-u tradičná trojica – Mikuláš, čert a anjel. Pre deti je pripravený interaktívny program, rozprávkový príbeh, zaznejú detské pesničky aj originálne muzikálové piesne z rozprávok v podaní samotných hercov.

Od 12. do 18.12. vás čakajú pestré vianočné trhy, kde nájdete milé a netradičné hand made výrobky a tiež delikatesy na obohatenie sviatočného stola ako med, džemy, zaváraniny, víno, bratislavské rožteky, záviny, syry či domáce údeniny. Výber pochutín a darčekov bude naozaj široký.

Následne až do 19.12. si hlavne tí najmenší môžu vychutnať ďalšie aktivity ako bábkové divadielko, kúzelníka či divadelné čítanie. Sprievodným programom budú workshopy, hudobné a folklórne vystúpenia. Sviatočnú atmosféru dotvoria predvianočné spevy a koledy, pokojné tóny harfy či piána.

V dňoch 19. – 22.12. budú vrcholiť prípravy na Vianoce. Čakajú na vás vianočné dielničky, v rámci ktorých si môžete ozdobiť medovníčky, vyrobiť vianočné venčeky, pozdravy, ozdoby zo slamy a šúpolia, vymodelovať tradičné výrobky z drôtu či odliať sviečku z včelieho vosku. Advent v CENTRAL-e  vyvrcholí Živým Betlehemom.

Viac informácií nájdete na www.central.sk