Známe slovenské krásky slávnostne otvorili butik ALO diamonds!

Včera bol slávnostne otvorený nový luxusný a štýlový butik ALO diamonds za účasti Dominiky Cibulkovej, Soni Müllerovej a  Moniky Hilmerovej. Krásne dámy spolu s majiteľom a klenotníkom Alojzom Ryšavým spoločne predstavili butik v novom šate.

Skvostné diamantové šperky si zaslúžia jedinečné miesto. Tým je určite nový butik klenotníckej spoločnosti ALO diamonds, v ktorom sa vynímajú ich dokonalé tvary. Jeho včerajšieho špeciálneho otvorenia sa zúčastnili aj ďalšie známe tváre slovenského spoločenského života, ktoré si nenechali ujsť večer v lesku diamantov.

„ALO diamonds neustále sleduje svetové trendy, ktoré sa odrážajú nielen v podobe jedinečných kolekcií šperkov, ale aj v dizajne našich priestorov. Butik v novom elegantnom šate je darčekom pre všetkých našich zákazníkov pri príležitosti 20-teho výročia značky,“ uviedol Alojz Ryšavý, majiteľ ALO diamonds.

Novootvorené priestory butiku v Eurovei majú inovatívny dizajn inšpirovaný anglickou záhradou páči. Ponúkajú tie najkrajšie šperky z kolekcií ALO diamonds od klasických zásnubných prsteňov, cez dizajnové kúsky sezónnych kolekcií až po jedinečné investičné šperky. Pripravená je aj nová kolekcia jeseň – zima plná majstrovsky prepracovaných klenotov klasických tvarov, ale aj motívov listov a kvetov typických pre toto ročné obdobie.  Vďaka dokonale elegantným tvarom zvýrazňujú krásu trblietavých drahokamov. Očarujúce sú tanzanity, smaragdy, turmalíny a rubíny vsadené do bieleho, žltého alebo ružového zlata.