ZLATÁ STUDŇA sirupy – tradícia a jedinečná chuť.

Tradičné sirupy Zlatá studňa majú svoje stabilné miesto na našich stoloch už dlhé roky a právom sa pýšia titulom „Najpredávanejšie sirupy na Slovensku.“ Z bohatej ponuky príchutí si vyberie každý. Teraz sa vám obľúbené sirupy predstavujú navyše v novom dizajne, ktorý podporuje ich výraznú hustotu a kvalitnému produktu dodáva elegantný šat.

Sirupy Zlatá studňa sa vyznačujú nielen svojou hustotou a vysokým podielom cukru, ale aj tým, že farbivá v nich obsiahnuté, sú čisto prírodné. Vďaka starostlivo vyberaným surovinám tak vznikli sirupy vysokej kvality, ktoré potešia všetky vaše zmysly.

Tradičné sirupy sú dostupné v príchutiach čučoriedka, pomaranč, malina, lesná zmes,  ananás, rumový čaj, multivitamín a lesná jahoda. Novinkou medzi príchuťami je voňavý a osviežujúci citrón.  Sirup rumový čaj je vhodný na prípravu studených aj teplých nápojov.

Vedeli ste, že tradičné sirupy sú vhodné nielen na rýchlu a praktickú prípravu obľúbených nápojov, ale sú mimoriadne vhodné aj pre rôzne druhy miešaných nápojov? Sú tiež  výborným  pomocníkom pri pečení ovocných dobrôt.

Banánový mliečny koktail oživíte podmanivou chuťou a vôňou malinového sirupu. So štipkou škorice a lístočkom mäty na vrchu bude mať váš mliečny nápoj punc luxusu.

Pamätáte si z detstva v rúre pečené jablká? Úžasnú chuť pečeného jabĺčka podčiarkne, ak jeho šupku zvrchu potriete sirupom s príchuťou rumový čaj. Vôňa pečených jabĺk vám navodí pocit domova a razom sa vrátite do starých čias.

Ste milovníkom zelených čajov? Na posilnenie imunity odporúčame vyskúšať zelený čaj s nastrúhaným zázvorom a lyžičkou sirupu s príchuťou ananásu. Exotická, korenistá i sladká- práve takáto chuť horúceho čaju vás bezpochýb zahreje počas stále dlhších chladných večerov.

Nechajte sa unášať tradičnými príchuťami sirupov Zlatá studňa už dnes. Sirupy Zlatá studňa sú dostupné v balení 0,7l za odporúčanú maloobchodnú cenu 1,19 EUR.