Zdravú a vyváženú stravu psov by sme nemali podceňovať.

Obzvlášť v období sviatkov, kedy zvykneme sami siahnuť po rôznych maškrtách a s radosťou z nich doprajeme aj našim domácim miláčikom. Nevhodná strava im však môže spôsobiť zdravotné problémy. Tento rok sa vyhnime podobným chybám pri stravovaní a doprajme psom výživné a kvalitné krmivo aj šťavnaté odmeny.

K Vianociam si e-shop Sušienkovo.sk, ponúkajúci zdravú alternatívu stravovania pre psy, pripravil niekoľko noviniek. Po úspechu psích sušienok na Slovensku i v Čechách, rozširuje produkty aj o kvalitné plnohodnotné krmivo, obsahujúce pestrú kombináciu všetkých zložiek, ktoré psy potrebujú. Počas posledného roka špecialisti a veterinári v spolupráci so Sušienkovom usilovne pracovali a vyberali prvotriedne suroviny z lokálnych fariem a chovov, starostlivo navrhovali zloženie a  kombináciu chutí. Vďaka tomu sú novinky gurmánskou lahôdkou s vyváženým pomerom všetkých potrebných živín, pre aktívny život zvieraťa. A navyše sú bezlepkové.

Novinky – kvalitné mäso v praktickej konzerve.

Môžete sa tešiť na kvalitné mäso, zdravú zeleninu a voňavé ovocie v konzerve Mäsíčko Zverina. Lahodné mäso zo zveriny je ideálne ako doplnok k strave, ale aj ako plnohodnotné jedlo. Je vhodné aj pre psov s  alergiami. Veterinárka Naďa Mocná, vysvetľuje:  „Zverina obsahuje živočíšnu bielkovinu, s ktorou pes väčšinou neprišiel do styku – tým sa znižuje šanca vzniku alergií, preto sú vhodné aj pre citlivejšie psy.“ Praktické balenie v konzerve obsahuje mäso z jeleňa (50 %), daniela (17 %), mrkvu, cviklu, sušené jablká, chia semiačka, petržlenovú vňať, listy púpavy, žihľavu dvojdomú, mätu piepornú a olivový olej. Predstavuje tak poriadnu dávku živín – mäsa, vitamínov, minerálov a nenasýtených mastných kyselín. Cena konzervy je 2,50 eur.

Konzerva Mäsíčko Rybacina je takisto vhodná aj pre psov alergikov. Ryby sú bohatým zdrojov omega mastných kyselín. Obsahujú lososa (15 %), mäso z daniela (41 %), makrelu (5 %), cviklu, batáty, chia semiačka, petržlenovú vňať, listy púpavy, žihľavu dvojdomú, mätu piepornú a olivový olej.

Novinka – Sušené mäso.94nVXgEJvXFsBvftvW4UR2J4k0PjI-NhAy3KkT3VsZY

 Pochúťkou sú 100 % Sušené stejky z hovädzieho mäsa z Angusov Aberdeen a petržlenom. Ideálne sú ako zdravá odmena, ktorou si pes posilňuje ďasná a zuby. Odborníčka MVDr. Naďa Mocná vysvetľuje: „Hovädzie mäso je vhodné pre všetky plemená psov, obsahuje vysoký obsah železa, vitamínu B a omega nenasýtené mastné kyseliny priaznivé pre nervový systém.“ Lahôdkou sú aj sušené celé sardinky a makrely s petržlenom. Cena jedného balenia je 4,50 eur.

Produkty neobsahujú žiadne umelé prísady, stabilizátory chuti, dochucovadlá ani nekvalitné suroviny. Počas Vianoc bude váš pes zaručene spokojný. Stačí vyskúšať.