Víno Nitra.

Slovenský výrobca vín s nepretržitou vyše polstoročnou tradíciou má vlastné vinohrady v troch oblastiach Slovenska – v Nitrianskej, Južnoslovenskej a Malokarpatskej vinohradníckej oblasti.

Hrozno je dopestované v rámci integrovaného systému výroby, následne vyrobené pod dohľadom majstrov vinárov pri použití najmodernejších technológií.

Za celé desaťročia za kvalitu vín ručí výrobný riaditeľ Ing. Jozef Adamovič, PhD.

V priebehu tohto obdobia získal množstvom domácich, aj zahraničných ocenení. Popri tichých vín sa vinárstvo venuje výrobe prémiových šumivých vín Sekt Pálffy, ktoré si môžu zapísať najvýznamnejšie ocenenie v dejinách slovenského šumivého vína – zlatú medailu zo súťaže Effervescents du Monde© vo francúzskom Dijon.

Nitrianske vína sú vyvážané okrem Českej republiky aj do Japonska, USA, Poľska, ako aj do Číny, kde vinárstvo úzko spolupracuje s čínskym partnerom v rámci spoločného projektu Zhongjie Nitra Winery, Ltd. Vinárstvo každoročne prihlasuje svoje vína na množstvo domácich, a zahraničných vinárskych podujatí. Vína majú svoje stále miesto v Národnom salóne vín Slovenskej republiky.

Patria mu mnohé ocenenia na súťažiach, akými sú napríklad podujatia Wine Masters Challenge v Portugalsku, Effervescents du Monde a Vinalies Paris vo Francúzsku, či Valtické vínne trhy v Českej republike.