Spoločnosti Samsung Electronics a AccorHotels Group uzavreli strategické partnerstvo.

Spoločnosti Samsung a AccorHotels Group, popredný svetový hotelový reťazec, oznámili partnerstvo, v rámci ktorého bude Samsung preferovaným dodávateľom zobrazovacích technológií SMART Hospitality Display pre hotely reťazca v 92 krajinách po celom svete.

V hoteloch spoločnosti AccorHotels si hostia budú môcť užiť UHD displeje na izbách aj v spoločných priestoroch, vrátane lobby, baroch a reštauráciách. Tento technologický upgrade poskytne zamestnancom all-in-one nástroje a rozšíri možnosti, ako hosťom sprostredkovať výnimočný zážitok.

Partnerstvo tiež umožňuje všetkým hotelom v reťazci, vrátane Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure a globálnych značiek Ibis, prístup k sérii intuitívnych a prémiových hotelových riešení, napr. k technológii Samsung LYNK Hospitality Management, ktorá vytvára pohodlnejší a príjemnejší zážitok pre hostí vďaka domácej automatizácii. Prostredníctvom platformy LYNK Hospitality Management majú hostia aj personál väčšiu kontrolu nad rôznymi aspektmi hotela a prostredia izby, od osvetlenia a spotreby energie po osobné služby a riadenie podnikového procesu. Okrem toho uľahčí partnerstvo implementáciu bezdrôtového cloudového riešenia tlače a zaistí digitálny obsah vrátane videí na požiadanie (video-on-demand) a streamingových platforiem.

AccorHotels a Samsung v rámci dohody o preferovanom dodávateľovi predstavia moderné a technologicky prepojené hotelové projekty po celom svete. Obe spoločnosti už teraz zverejnili svoje plány postaviť experimentálny hotel v juhokórejskom Soule, ktorý hosťom ponúkne interaktívnejší zážitok prostredníctvom najmodernejších technológií a multi-point konektivity.

Viac informácií o portfóliu SMART Hospitality display nájdete na www.samsung.com.