Rakúsky výrobca KTM ocenil Dunlop za vynikajúcu kvalitu dodávok.

Rakúsky výrobca motocyklov KTM vyhodnotil v auguste značku Dunlop ako dodávateľa triedy A+ za minuloročné bezchybné dodávky motocyklových pneumatík. Cena za výkon a spoľahlivosť nesie názov „KTM Supplier Quality Excellence Award 2014”.

Značka KTM je v súčasnosti najrýchlejšie rastúcim motocyklovým výrobcom sveta. V prvej polovici roku 2015 predala celkove 88 500 motocyklov KTM a Husqvarna, o 26 percent viac ako v rovnakom období minulého roka. Originálna výbava Dunlop bude i v budúcom modelovom roku súčasťou mnohých modelov KTM, ktoré opustia továreň, od motokrosových modelov a endur až po modely Freeride a „naháče”.

Teší nás, že KTM nás takýmto spôsobom ocenil”, povedal Andy Marfleet, Motorcycle Marketing Manager pre Európu, Stredný východ a Afriku. „Výrazne investujeme do výskumu a vývoja, aby najnovšia generácia našich výrobkov zodpovedala požiadavkám moderných, vysoko výkonných motocyklov. Toto ocenenie potvrdzuje vynikajúcu kvalitu motocyklových pneumatík Dunlop i vysoký štandard našich služieb. Urobíme všetko pre to, aby sme boli rovnako úspešní i v budúcnosti.”