Pre domácich kutilov a vášnivých kuchárov.

Nájsť vhodný a užitočný darček pre muža nie je také jednoduché. Spýtali sme sa preto nášho dizajnéra Jozefa, čo by odporučil ako vianočný darček: „Každý muž ocení kvalitné nože. Vybral by som si niektorý zo série IKEA 365+ Sú veľmi kvalitné a ešte k tomu dobre vyzerajú. Určite ich ocení každý, kto rád varí.

K tomu pribaľte ešte dosku na krájanie z bambusu a zopár chutných švédskych špecialít.“  Každého vášnivého kuchára tiež poteší súprava kuchynského riadu OUMBÄRLIG

Vášnivý čitatelia ocenia vysoké kreslo STOCKHOLM Tvarovaná vysokopružná pena zabezpečuje pohodlné sedenie a v kombinácii s vysokým operadlom a nastaviteľnou opierkou hlavy predstavuje perfektný doplnok pre chvíle trávené s knihou.

Správne osvetlenie dokáže zmeniť priestory v byte na kútiky, v ktorých sa človek s pôžitkom venuje rôznym činnostiam. V ponuke IKEA nájdete veľa rôznych druhov svietidiel. Či už je to lampa na čítanie TRÅL, bodová lampa RANARP so štipcom, ktorú môžete vďaka nastaviteľnej hlavici jednoducho nasmerovať, alebo originálna stolová lampa s bezdrôtovou dobíjacou podložkou VARV), každá jedna môže byť výborným darčekom pod stromček.

Pre milovanú polovičku, mamu, sestru, či kamarátku.

Milovníčky módy určite využijú vešiak TURBO alebo stojan na šaty MULIG – s 3 vešiačikmi na opasky, šály alebo kabelky, so snímateľným kontajnerom na vrchu, vhodným na odloženie hodiniek, šperkov a iných drobností. Atmosféru s nádychom romantiky do spálne vnesie paraván EKNE).

Praktická nástenná LED lampa BLÅVIK so zrkadlom ľahko inštaluje a doplnkové osvetlenie a zväčšovacie zrkadlo sú ideálne na líčenie.

Počas dlhých zimných večerov príjemne zahreje deka STOCKHOLM z mohérovej vlny s hodvábnym leskom alebo OFELIA.

Vášnivé kuchárky sa určite potešia zapekacej mise BUREN či servírovaciemu riadu zo série DUKNING.