Novým ambasádorom Huawei je Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski, kapitán poľskej futbalovej reprezentácie a jeden z najlepších hráčov planéty, ktorý je zároveň hráčom Bayernu Mníchov sa stal novým ambasádorom Huawei pre vybrané oblasti Európy vrátane Slovenska.

Od novembra bude Robert Lewandowski prezentovať značku Huawei a jej produkty z kategórie smartfónov, tabletov a inteligentných nositeľných zariadení. Zapojenie Roberta do prezentácie značky Huawei je presne v súlade so sloganom Huawei „Make it Possible“.

Robert Lewandowski je jedným z najlepších útočníkov Bayernu Mníchov a zároveň kapitánom poľského reprezentačného tímu. V sezóne 2014-2015 patril k najlepším strelcom nemeckej Bundesligy, keď skóroval 17 gólov v 31 zápasoch. Nedávno, 22. septembra sa stal rekordérom, keď skóroval 5 gólov v rekordne krátkom čase 8 minút a 59 sekúnd, čím sa stal najrýchlejším strelcom vo futbalovej histórii.

Životná cesta Roberta Lewandowskeho však nebola jednoduchá a musel neustále prekonávať rôzne prekážky. Avšak vďaka tvrdej práci a jeho viere vo vlastné schopnosti sa mu podarilo dosiahnuť jeho životný sen v zmysle „Make it Possible“.

Za značkou Huawei sa skrýva podobný príbeh – začala v roku 1987 ako malá spoločnosť s niekoľkými zamestnancami. Za necelých 30 rokov prešla spoločnosť najrôznejšími prekážkami, ale nikdy to nevzdala. So zamierením na spotrebiteľské inovácie, neustále investície do výskumu a vývoja a najmä vďaka tvrdej práci sa výsledok dostavil – dnes je Huawei prítomný na viac ako 170 trhoch. Huawei sa z neznámej značky vypracoval do prvej stovky najznámejších celosvetových značiek podľa Interbrand.

„Robert Lewandowski hľadal cestu, ako splniť to, čo si predsavzal. Dosiahol to svojim zanietením a tvrdou prácou, po ktorej nasledoval zaslúžený úspech. Doslova si tak splnil sen, ktorý má každý malý chlapec – stať sa profesionálnym futbalistom. Robert je presne ten človek, ktorý odzrkadľuje hodnoty, ktorými sa riadi Huawei,“ povedal Wang Yanming, prezident Huawei Central East Europe and Nordic Region Consumer Business.

„Som nadšený, že môžem spolupracovať so značkou Huawei, ktorej odkaz je jasný – ‚Make it Possible‘,“ povedal Robert Lewandowski a dodal: „Verím, že naša vzájomná spolupráca ešte viac rozšíri povedomie o značke Huawei a zároveň inšpiruje ľudí, aby uskutočnili svoje životné sny.“

Pre viac informácií navštívte Huawei na consumer.huawei.com/sk/