Na najkrajšie sviatky roka sa najviac tešia tí najmenší.

Aby boli zábava a prekvapenia synonymom decembrovej nálady, okrem klasických darčekov je tu množstvo drobností, ktoré zaručene vykúzlia veselú atmosféru.

F&F Kids predstavuje elegantnú a zároveň hravú detskú kolekciu, ktorú britský módny návrhári pripravili pre obdobie Vianoc 2015.

Huňaté pleteniny, umelé kožušiny a efektívne vrstvenie zaručia malým-veľkým slečnám potrebnú dávku hrejivého pohodlia a šik elegancie. Trblietky a flitre zase dodajú iskru každému, starostlivo pripravenému outfitu na vianočný večierok.prmediastore,LR,Pulóver,Patterns,12.00,K1359_B

Mladí páni nepochybne ocenia slávnostnejšie sako, či nohavice s pohodlným strihom, ktoré sú zárukou úspechu a nevyhnutnou klasikou v každom veku. V neformálnom šatníku by tento rok nemali chýbať vzorované jednofarebné pleteniny a svetre s nórskym vzorom, ktoré sú navyše horúcim kandidátom na favorita celej zimnej sezóny.

Pre všetky “ratolesti” je na výber množstvo pletených kúskov s hravou potlačou obľúbených rozprávkových hrdinov, či klasickými vianočnými motívmi – červené odtiene pre dievčatá, modré farby pre chlapcov. Skvelý dojem urobia určite aj domáce papuče vo vtipnom sviatočnom prevedení.

To všetko a ešte viac na vás čaká v predajniach F&F Kids exkluzívne v obchodnej sieti TESCO.