Havel, Holásek & Partners je najúspešnejšou kanceláriou v rámci súťaže Právnická firma roka.

Najväčšia česko-slovenská advokátska kancelária Havel, Holásek & Partners získala v rámci ôsmeho ročníka súťaže Právnická firma roka hlavnú cenu za najlepšiu domácu kanceláriu a zároveň ocenenie za najlepšie klientske služby. Získala tiež prvenstvo v kategórii Právo hospodárskej súťaže a vo všetkých ostatných odborných kategóriách patrí medzi najlepšie hodnotené kancelárie. Výsledky vyhlásil usporiadateľ súťaže, spoločnosť EPRAVO.CZ.

„Veľmi nás teší, že výsledky Právnickej firmy roka potvrdili náš veľmi úspešný rok a ďalší rozvoj kancelárie, vrátane dvojciferného rastu tržieb. Toto ocenenie si vážime a vnímame ho predovšetkým ako ohodnotenie špičkovej práce všetkých našich zamestnancov a spolupracovníkov,“ hovorí Jaroslav Havel, riadiaci partner kancelárie, ktorá v budúcom roku oslávi 15. výročie svojho založenia.  

Okrem hlavnej ceny pre domácu kanceláriu zvíťazila Havel, Holásek & Partners tiež v špeciálnej kategórii Právnická firma roka 2015 za najlepšie klientske služby, ktorá sa vyhodnocuje na základe spätnej väzby zo strany oslovených klientov. „Perfektné klientske služby a celkový servis pre klientov považujeme za našu najsilnejšiu stránku. Máme mimoriadne vysokú klientsku lojalitu: Klienti, ktorých sme získali, u nás zostávajú a odporúčajú nás ďalej. Veľmi si vážime to, že nás podporili aj v súťaži. Advokácia sa predsa robí hlavne kvôli nim,“ uvádza Jaroslav Havel.

Havel, Holásek & Partners tiež získala prvenstvo v kategórii Právo hospodárskej súťaže. Uspela tiež vo všetkých zostávajúcich 13 odborných kategóriách, do ktorých sa zapojila: V 12 kategóriách bola vybraná medzi veľmi odporúčané, raz medzi odporúčané kancelárie. „Výsledky jednotlivých kategórií ukazujú všestrannosť našej kancelárie a výnimočnú kvalitu všetkých špecializovaných tímov. U nás majú klienti záruku, že sa im vždy dostane starostlivosti špičkových odborníkov vo všetkých oblastiach ich podnikateľského i súkromného života,“ hovorí Jaroslav Havel.

Podľa historických výsledkov všetkých doterajších ročníkov súťaže je Havel, Holásek & Partners z hľadiska počtu všetkých nominácií a titulov najúspešnejšou a najkomplexnejšou advokátskou kanceláriou v Českej republike a na Slovensku.