Značky SodaStream a Sencor prinášajú pastelovú revolúciu.

Partnerstvo dvoch silných značiek SodaStream a Sencor prináša do vašich kuchýň pastelovú revolúciu. Na trh uvádzajú novú kolekciu kuchynských pomocníkov, ktorá poteší nielen milovníkov interiérového dizajnu. Vďaka „pastelkám“ bude vaša kuchyňa pôsobiť presvetlene, útulne a sviežo.

Značka Sencor zabudla na stereotypy a nové kuchynské spotrebiče netradične odela do jemných pastelových farieb. Aby bola kolekcia úplná, dopĺňa ju limitovaná edícia prístrojov SodaStream Jet Pastels Collection. Spolu tak vytvárajú dokonalú harmóniu pomocníkov vo vašej domácnosti. Vybrať si môžete až z deviatich farebných prevedení – od svetlých odtieňov modrej a zelenej cez svieže tóny oranžovej, bielej, žltej až po jemnú červenú, fialovú a ružovú.

SodaStream Jet Pastels Collection.

Najobľúbenejší prístroj značky SodaStream v pastelovom prevedení dodá vašej domácnosti správnu iskru. Tento farebný doplnok kuchynskej linky je však v prvom rade skvelým pomocníkom pre dodržiavanie pitného režimu. S nastaviteľnou intenzitou sýtenia a množstvom druhov sirupov si môžete dopriať perlivé nápoje presne podľa svojej chuti. S prístrojom SodaStream využívate na výrobu sódovky iba jedinú fľašu. Jeho používane vás preto odbremení od nosenia ťažkých PET fliaš z obchodu a zníži tiež množstvo vyprodukovaného odpadu vo vašej domácnosti.

Limitovanú edíciu prístrojov SodaStream Jet Pastels Collection nájdete v predaji od polovice októbra 2015.

Čo je SodaStream?

SodaStream je inovatívny systém na výrobu perlivých a ochutených nápojov z čerstvej pitnej vody. A to presne s toľkými bublinkami, koľko máte radi, pretože si intenzitu nasýtenia volíte sami stlačením tlačidla. SodaStream využíva plniteľnú bombičku a nepotrebuje k svojej prevádzke už nič viac okrem čerstvej vody z vodovodu. Okrem toho, že nespotrebováva žiadnu energiu, pomáha šetriť aj váš chrbát a prírodu. Zbavíte sa nosenia ťažkých PET fliaš a starostí s triedením a likvidáciou plastových obalov a plechoviek. SodaStream predstavuje zaujímavú alternatívu k baleným soft drinkom alebo perlivej vode. Osviežujúce nápoje si pripravíte podľa vašej chuti, jednoducho a pohodlne a naviac ohľaduplne k životnému prostrediu.

Súčasťou systému je aj široká ponuka sirupov SodaStream na výrobu domácich limonád a miešaných nápojov. Konzistencia sirupov je vhodná špeciálne pre perlivú vodu. Z jednej fľaše sirupu pripravíte podľa druhu a vlastnej chuti 6 – 20 l nápoja. Jedna bombička vystačí na 60 – 80 l sýteného nápoja a je možné ju jednoducho vymeniť za plnú v širokej sieti predajcov (len za cenu plynu: 7,50 €). So systémom SodaStream si pripravíte kedykoľvek a kdekoľvek – napr. doma alebo na chate – osviežujúci nápoj podľa momentálnej chuti a v množstve, ktoré práve potrebujete. A naviac vás to bude aj baviť.

Viac na: www.sodastream.sk.­­­