Zažnite si po novom.

V tomto ročnom období vám po príchode z práce nezostáva nič iné, len zažať si svetlo. Dni sa neúprosne skrátili a pre mnohých je toto obdobie zmesou nostalgie, depresie a melanchólie. Prekonať túto negatívnu náladu vám pomôže aj nové svietidlo! Aké si vybrať?

Ak ste milovníkom prírodných materiálov, farieb a jednoduchých tvarov, stavte na svietidlo Cossano, ktoré je94767+ vyrobené z imitácie dreva. Je to novinka tohtoročnej sezóny spoločnosti EGLO, ktorá je najväčším výrobcom dekoratívnych svietidiel na svete. Vybrať si môžete z rôznych veľkostí a troch farebných prevedení – biele, béžové alebo tmavohnedé svietidlo. Jedinečná konštrukcia lampy necháva vyniknúť svietidlo v miestnosti a aj to najväčšie svietidlo (priemer 70 cm) nepôsobí ťažkopádne, ale práve naopak – v priestore vynikne jeho vzdušnosť a ľahkosť. Pri zasvietení vás zaujme aj netradičná a hravá „tieňohra“, skelet svietidla totiž vytvára na stenách originálne vzory. Svietidlá Cossano sa hodia nielen do klasicky zariadených domácností, ale aj do moderných príbytkov.

Výberom svietidiel, ktoré sa stanú najnovším kúskom vo vašej domácnosti, sa inšpirujte na www.eglo.com. Alebo sa príďte pozrieť do showroomu v Seredi. Nakupovať môžete na www.eglo.sk a u všetkých dobrých predajcov.