Tradícia je garanciou kvality.

V roku 1932 bratia Charles a Joseph Revson spolu s chemikom CR Lachmanom navždy zmenili kozmetický priemysel. Revlon odštartoval svoju úspešnú dráhu uvedením jediného produktu: revolučného laku na nechty vo farbách iných ako červená. Čoskoro sa intenzívne pestré odtiene objavili na nechtoch žien všade, kam ste sa pozreli – vrátane titulky prestížneho časopisu Vogue.

Dnes sa nachádza v ponuke tejto značky množstvo prípravkov, ktoré majú jedinú úlohu – povzniesť vašu krásu ešte o kúsok vyššie.

REVLON NAIL ENAMEL je hydratačný farebný balzam s lakovaným efektom.

Boli by ste prekvapení, ako často sa ženám pozeráme na ruky, pričom sú dve veci, ktoré si ako muži určite všimneme. Sú to hodinky a nechty, ktoré neodmysliteľne patria k imidžu ženy každého veku. K dispozícii je široká škála odtieňov, zostáva už iba otázka aký vybrať, aby s ním vyzerali jej ruky čo najlepšie. Nežnejšie pohlavie sa dnes nebráni manuálnym úkonom, ale rad hydratačných balzamov vytvára na povrchu nechtov pružnú vrstvu, odolnú proti odlupovaniu a odpadávaniu, takže nech robí vaša partnerka čokoľvek, bude sa vám páčiť to, ako elegantne pri tom pôsobí.

GROW LUSCIOUS PLUMPING MASCARA je to najlepšie pre objem rias a zvýraznenie vášnivého pohľadu vašej kráľovnej krásy. Obsahuje ošetrujúce zložky ako pšeničný proteín, pantenol a fytantriol. Týmito látkami revitalizuje a posilňuje riasy, vďaka čomu môžu dosiahnuť svoj maximálny objem, dĺžku, hustotu a žiarivosť. Špeciálna kefka okamžite napĺňa riasy maximálnym objemom, pričom ich nielen farbí, ale aj prečesáva a výsledkom sú perfektne oddelené riasy. Pohľad do jej očí bude absolútne odzbrojujúcim.

CREAM BLUSH je krémová lícenka. Hovorí sa, že s úsmevom vždy dosiahnete svojho cieľa, pričom toto klišé sa potvrdzuje deň za dňom, a najmä u žien to platí dvojnásobne. Za pekným úsmevom stojí komplikovaná hra mimických svalov tváre, ktoré napínajú, ale aj sťahujú pokožku. S krémovou lícenkou, ktorá má ľahké, nemastné zloženie bude tvár vašej partnerky vďaka bohatej krémovej farbe s hodvábnym efektom, žiariť skoro po celý deň. Efekt vydrží až do 8 hodín. Na záver dôležitá informácia – je vhodná pre všetky typy pleti.

Dostupné v parfumériách FAnn