Takýto tip, ako si predĺžiť leto, neodmietnete!

Víkendový pobyt v príjemnej spoločnosti môže byť niekedy viac prospešný ako plánovaná niekoľkotýždňová dovolenka. Krátky únik z pracovnej reality s komfortným presunom v piatok po práci vás naštartuje na celý ďalší týždeň. Ako zariadite víkendový výlet plný inšpirujúcich zážitkov v slnečnej atmosfére?

Nie je nič lepšie, ako keď po náročnom pracovnom týždni zmeníte vzduch. V lete najlepšie pomáha pobyt pri mori, ktorý vám ukáže, že život stačí brať s ľahkosťou a dopraje vám pocit skutočnej dovolenky. No aj počas jesene sa dá takýto únik naplánovať. Destinácií, kde svieti slnko, je aj v Európe stále dosť. A aby ste ušetrili čas zdĺhavými presunmi, ponúkame vám jednoduchý návod.

Výber destinácie

Krásy Azúrového pobrežia a noblesné mesto Nice ponúkajú útočisko na príjemnú romantiku, aj luxusné nákupy, oddych na pobreží pravidelne zaliatom slnkom a výborné gastronomické zážitky. Pri oddychu na jachte budete mať, navyše, možnosť spoznať výnimočné miesta Francúzskej riviéry a byť pánmi svojho víkendového programu.

Máte pocit, že v Nice už nebude teplo? Vychýrené španielske útočisko Marbella, kam sa zlietajú prominenti z celého sveta aj počas jesenných dní, bude rozhodne zárukou slnečných dní. A ak by sa ste si neboli istí ani južným Španielskom, tak slnečné Kanárske ostrovy, kam chodia oddychovať milovníci slnka aj počas Vianoc, bude stávkou na istotu. Alebo radšej Cyprus, Malta či Turecko?

Nestrácajte čas presunmi.

Cestovanie môže byť náročnou súčasťou víkendového výletu a častokrát vie nekomfortný presun odradiť od smelých plánov na krátky brejk. Možnosťou, ako zvládnuť organizáciu krátkeho odpočinku, je presun lietadlom.

Jednou z možností sú nizkonákladové linky, ktoré lietajú aj do slnečných európskych destinácií, ich jedinou nevýhodou sú letové časy. Aby ste si dokázali krátke dva či tri dni užiť úplne naplno, výzvou môže byť súkromný jet. Ten vás vyzdvihne na letisku napríklad v Bratislave, aby ste o dve hodiny neskôr vystupovali na rozohriaty asfalt v exkluzívnom Nice. Medzi odborníkov na súkromné lietanie z Bratislavy patrí spoločnosť ABS Jets, ktorá zabezpečí váš presun do slnkom zaliatej destinácie luxusnými privátnymi jetmi. Zistite, že súkromné lietanie nie je len pre tých najbohatších.

Oddychujte už počas cesty.

V prípade dovolenky súkromným lietadlom začína relax už v momente, kedy nastúpite do auta a šofér vás odvezie na letisko. Od tej chvíle sa nechcete starať o nič podstatné a každú chvíľu túžite oddychovať. Čo odlišuje tradičné lietanie od súkromného? Predovšetkým čas strávený otravným čakaním v letiskovej hale. Keď letíte súkromným lietadlom, do bratislavského hangáru stačí prísť 15 minút pred plánovaným odletom a s batožinou, ktorá sa smelo vojde do limitu 400 kilogramov. V súkromnom lietadle sa o vás posádka dokonale postará, VIP catering podľa vašich požiadaviek, komfortné sedadlá, hudba či filmy podľa želania sú len malým výpočtom pohodlia, vďaka ktorému ani presun na krátky víkendový únik nebude viac záťažou.

Pohodlie na jachte je samozrejmosť.

Doprava z letiska do prístavu, zastávka vo francúzskych či španielskych uličkách na krátky nákup či romantickú večeru, na požiadanie jachta s vybavením a kapitánom, to všetko sa dá zariadiť prostredníctvom ABS Jets služieb. Starosti pôjdu mimo vás, stačí len prísť a užívať si slnečné chvíle na riviére v spoločnosti vašich najmilších.

Cesta domov s úsmevom.

Cesta späť do každodennej reality nemusí byť smutná a stresujúca. Relaxačný čaj, starostlivosť posádky a kapitána a odletový čas podľa želania vás na palube súkromného lietadla privezú v nedeľu podvečer späť do Bratislavy bez stresujúceho čakania na letisku. Príjemná atmosféra v oblakoch dodá vášmu nadchádzajúcemu pracovnému týždňu uvoľnené tempo a priveje energiu do ďalších náročných dní.

Po víkende, počas ktorého sa vyhnete stereotypným domácim prácam, upratovaniu či otravným rodinným obedom, vám pôjde aj v sychravom jesennom počasí práca od ruky. Koľko vyjde let súkromným jetom?