ŠKODA Superb je najlepším manažérskym automobilom.

V šiestom ročníku ankety ALD Automotive FLEET AWARDS – Firemné auto roka 2015 zvíťazili modely značky ŠKODA v troch kategóriách, odniesli si aj dve druhé a jedno tretie miesto. Najúspešnejším automobilom ankety sa stala nová ŠKODA Superb, ktorá ocenenie Firemné auto roka získala hneď v dvoch kategóriách – automobily pre stredný, ako aj vyšší manažment. Prvenstvo v kategórii poolových automobilov obhájila ŠKODA Rapid Spaceback.

ŠKODA sa opäť stala najoceňovanejšou značkou v ankete ALD Automotive FLEET AWARDS – Firemné auto roka 2015. Kategóriu automobilov pre vyšší manažment vyhrala ŠKODA Superb. Prvenstvo získala aj v kategórii automobilov pre stredný manažment, pričom na stupne víťazov sa v tejto kategórii dostala aj ŠKODA Octavia na treťom mieste. V kategórii poolových automobilov zvíťazila ŠKODA Rapid Speceback pred modelom ŠKODA Fabia. Sumár mimoriadneho úspechu značky ŠKODA uzatvára druhé miesto modelu ŠKODA Octavia v kategórii referentských automobilov.

Firemné auto roka 2015 už po šiestykrát volili fleetoví, finanční a ekonomickí manažéri významných slovenských spoločností, ktoré prevádzkujú väčšie automobilové parky. Organizátorom ankety je spoločnosť Auto Business Media, s.r.o., pod odbornou záštitou magazínu FLEET firemné automobily. Ocenenia si zástupcovia jednotlivých značiek prevzali na záver úvodného dňa autosalónu v Nitre.Fleet Awards 2015_03+

Fleetové centrá značky ŠKODA predstavujú najvyšší stupeň komplexnej starostlivosti o firemných zákazníkov. Na Slovensku aktuálne pôsobí 10 predajných a vyše 20 servisných fleetových centier. V predajnom fleetovom centre sú zákazníkom k dispozícii všetky modelové rady ŠKODA ako výstavné automobily. Garanciou profesionálneho prístupu a špičkovej starostlivosti o automobilový park sú odborne vyškolení fleetoví poradcovia. Zárukou individuálneho prístupu sú osobní fleetoví manažéri. V servisnom fleetovom centre sú výhodou rezervácie v rámci rozšírených otváracích hodín, ako aj expresný servis, manažment poistných udalostí a ďalšie služby.