SCONTO Nábytok otvoril svoju najväčšiu predajňu.

Prevádzka nákupného parku Pharos v Bratislave sa rozšírila o ďalšiu predajňu. Svoje brány vo štvrtok 1.10.2015 otvoril aj nemecký predajca nábytku SCONTO. Po ročných prípravách je zákazníkom denne k dispozícii predajná plocha s rozlohou viac ako 14.000m2.

Slávnostného otvorenia sa zúčastnili zástupcovia vedenia spoločnosti „Snažíme sa uspokojiť potreby všetkých našich zákazníkov, aj preto sme sa rozhodli otvoriť doteraz najväčšiu predajňu na Slovensku aj v Čechách. Prevažná časť nášho sortimentu bude zákazníkom ihneď k dispozícii. Samozrejmosťou je aj nákup z pohodlia domova cez náš e-shop,“ uviedol vedúci obchodného domu Lukáš Baudyš.

Spoločnosť SCONTO sa v mieste svojho pôsobenia snaží napĺňať každodenné potreby občanov. Tentokrát pri príležitosti otvorenia predajne v Bratislave, poputuje finančný dar vo výške 20 000 Eur na podporu rozvoja mestskej časti Ružinov. Finančný dar prevzal v deň otvorenia starosta mestskej časti Ružinov, Dušan Pekár. Novootvorená predajňa ponúka návštevníkom približne 5.000 druhov nábytku a 10.000 druhov bytových doplnkov. Do 13.10., prípadne až do vypredania zásob, budú na vybraný tovar platiť uvádzacie zľavy až do výšky 73%. Návštevníci majú k dispozícii 450 parkovacích miest, prípadne si môžu nechať nákup dopraviť priamo domov. Pre tých, ktorí sa rozhodnú navštíviť predajňu mestskou dopravou, môžu využiť linku č. 69, ktorá premáva každých 30 minút zo zastávky Avion Shopping Park.

Nábytkárska spoločnosť SCONTO pôsobí na Slovenskom trhu od roku 2010. Na Slovensku má zastúpenie aj v dvoch ďalších mestách – v Nitre a Trnave. Spoločnosť SCONTO Nábytok je súčasťou nemeckého koncernu Höffner, ktorý zamestnáva viac ako 9.000 pracovníkov. Koncern prevádzkuje 50 obchodných domov s nábytkom od popredných európskych dodávateľov.