James Bond exkluzívne v kampani pre značku Heineken.

Pred celosvetovou premiérou nového filmu zo série legendárneho Jamesa Bonda s názvom Spectre uvádza Heineken v rámci svojho globálneho partnerstva novú televíznu kampaň. V hlavnej úlohe v nej vystupuje Daniel Craig, ktorý stvárnil Jamesa Bonda pre Heineken® ako pre jediného z partnerov nového filmu.

Kampaň Spectre značky Heineken® odštartovala na Slovensku od začiatku októbra. Konzumentov v nej pozýva do legendárneho sveta Jamesa Bonda, a okrem iného odhalí aj exkluzívne zábery z natáčania samotného filmu.

Kampaň značky Heineken® stavia na svojom 17-ročnom partnerstve so sériou filmov Jamesa Bonda, od filmu „Zajtrajšok nikdy nezomiera“ až po aktuálny „Spectre“, a je zároveň najväčšou globálnou kampaňou značky v roku 2015. Heineken® je jediným partnerom filmu Spectre, ktorý vytvoril televíznu kampaň s Danielom Craigom v hlavnej úlohe. Pri natáčaní spotu Heineken využil kameramanov a kaskadérov z filmu Spectre, aby zaistil „bondovskú“ autentickosť jednotlivých scén. Televízny spot, ktorý prichádza od začiatku októbra aj do slovenských televízií, je dostupný na linku: http://youtu.be/vuMvhJaWIUg

Pred samotnou premiérou filmu Spectre na začiatku novembra si môžu fanúšikovia Jamesa Bonda vychutnať vďaka značke Heineken® exkluzívne zábery z natáčania filmu Spectre. Stačí mať k dispozícii smartfón a balenie piva Heineken® zo špeciálnej edície Spectre. Cez web stránku www.heineken.sk/bond sa tak priaznivci filmu dostanú k exkluzívnemu obsahu s Danielom Craigom, ako aj k záberom z natáčania scén filmu v piatich zaujímavých lokalitách v Mexico City, Ríme, Londýne, Rakúsku a Maroku. Jednotlivé scény sú postupne odhaľované s blížiacou sa premiérou filmu Spectre, ktorá je na Slovensku plánovaná na      5. november 2015.

Okrem televízneho spotu a digitálnej komunikácie bude na slovenskom trhu kampaň Spectre podporená aj aktiváciou v Horeca prevádzkach, v ktorej budú môcť priaznivci piva Heineken® získať zaujímavé ceny v štýle Jamesa Bonda. Špeciálna edícia fliaš, plechoviek a multipackov Spectre so symbolom Jamesa Bonda 007 priamo na obale je na slovenskom trhu dostupná od októbra až do vypredania zásob.