Goodyear oslavuje mrazivú zimu s obrázkami miest z celého sveta, kde sa v zime cítite dobre.

V tomto roku prišla zima skoro a v niektorých častiach Európy už padli prvé snehové vločky. Spoločnosť Goodyear oslavuje krásu zimy na sociálnych sieťach i v skutočnosti. Zákazníci môžu zo sociálnych sietí poslať svoje fotky a videá obľúbených zimných miest z celého sveta na platformu „My Winter Feel Good Place“ a vyhrať jednu zo zimných cien Goodyear. Na tejto platforme sa automaticky zhromažďujú všetky obrázky a skladajú sa do digitálnej mapy. Tá geograficky i vizuálne prepojí všetky miesta z celého sveta, kde sa cítite dobre.

Označte svoje fotky a videá hashtagom #MyWinterFeelGoodPlace, nahrajte ich na Instagram, Facebook alebo Twitter a odošlite ich na platformu. Len tak sa môžete zapojiť do hry o mnoho cien a o hlavnú výhru – zimnú dovolenku podľa svojho výberu od spoločnosti Goodyear.

Spoločnosť Goodyear začala kampaň v Nemecku, kde vdýchla zime magické kúzlo v podobe obrej snehovej gule. Každý návštevník preplneného námestia ju mohol prejsť a zažiť jedinečné krásne chvíle, o ktoré sa môže podeliť s ostatnými.

Dôležitosť miesta, kde sa cítite dobre, nie je možné preceniť. Dr Tsivrikos z University College of London povedal: „Pokiaľ nájdete miesto, kde sa cítite dobre, môže to mať pozitívny vplyv na vašu náladu, pocity a celkový stav. Pokiaľ sa nachádzame na mieste alebo v prostredí, v ktorom sa psychologicky cítime v bezpečí, naše telo i myseľ sa môžu revitalizovať a dištancovať od stresu v osobnom i pracovnom živote.“

„Okrem možnosti vyhrať je hlavným cieľom tejto kampane zachytiť podstatu myšlienky ‚Vyrábame tak, aby ste sa cítili dobre‘. So spoločnosťou Goodyear môžete všetky starosti hodiť za hlavu, kdekoľvek pôjdete, bez ohľadu na okolité podmienky,“ povedal Alexis Bortoluzzi, marketingový riaditeľ Consumer EMEA Goodyear Dunlop. „Po celej Európe môžeme pozorovať prvé známky blížiacej sa zimy a my sa už tešíme, koľko krásnych fotografií tohtoročná zima prinesie.“