Elektrická lahôdka na ďalšiu sezónu.

Hoci sa zdá, že sa cyklistom sezóna skončila, nie je tomu celkom tak, pretože do obchodno- servisného strediska Svet elektrobicyklov – ebajk pomaly prichádzajú novinky na rok 2016.

Elektrickou lahôdkou je nepochybne SDURO AllMtn Plus, ktorá nesie špecifikácie zábavného a odolného horského ebajku pre labužníkov, na plne odpruženom ráme a novom štandarde kolies 27,5+. Práve rozmer kolies je hlavnou novinkou, ktorá so sebou prináša lepšiu trakciu a zvýšenie komfortu, za čo vďačí 3 širokým pneumatikám. Bicykel ďalej disponuje osvedčenou pohonnou jednotkou Yamaha o výkone 250W. Do výnimočného prudkého kopca tak jazdca dokáže pohnať celých 80Nm krútiaceho momentu. Výhodou systému Yamaha je jeho variabilita a rozsah prevodov, ktorý na rozdiel od iných výrobcov, ponúka možnosť 2-prevodníkov. Jazdec má tak k dispozícii až 20 prevodov, ktoré okrem iných výhod prinesú aj lepší manažment spotreby a tým zvýšia samotný dojazd elektrobicykla. Samotná radiaca sústava pochádza z dielne japonskej značky Shimano, konkrétne rada Deore XT, o odpruženie a zdvihy 150mm sa postarali chlapci z Rock Shox-u.

Splátkový systém.

Ak si vo Svete elektrobicyklov záujemcovia vyberú elektrobicykel a nemajú práve peniaze k dispozícii, je tu možnosť splátkového systému Cetelem. Všetko potrebné úkony vybavia pracovníci priamo v predajni. Nákup na splátky je možný pri akomkoľvek tovare. Podmienka je, aby celková hodnota nákupu po odpočítaní priamej platby v hotovosti bola minimálne 100 €. Nákup na splátky musí vždy schváliť splátková spoločnosť. Zohľadňuje pri tom najmä váš pravidelný príjem a výdavky s ohľadom na výšku mesačnej splátky. Výška úveru sa pohybuje od 100,00 EUR do 5 000,00 EUR. Výšku mesačnej splátky a dĺžku splácania si môže klient vopred overiť. Spôsob splácania: rôzna výška prvej platby v hotovosti, dĺžka splácania alebo si výber výšky mesačnej splátky. Splácať sa dá 10 až 36 mesiacov. Akontácia je zvyčajne 10 %, ktorú treba v hotovosti alebo platobnou kartou uhradiť pri kúpe ebajku.

Uloženie, zazimovanie bicyklov.

Svet elektrobicyklov ponúka svojim zákazníkom špeciálnu službu uschovania „ebajku“. Zazimovanie neznamená len odloženie bicykla do jari, ale aj profesionálna starostlivosť, ako kontrola jeho mechanických častí a potrebných detailov. Po výzve od zákazníka bude ebajk kedykoľvek pripravený na sezónne používanie.

Viac informácií na www.ebajk.sk