Dokonalý jesenný kabát.

Minimalistická estetika značky F&F sa prejavuje na nadčasových kúskoch kolekcie, medzi ktoré jednoznačne patrí jesenný kabát. Jednoduchý avšak prepracovaný strih je zárukou elegantného vzhľadu a hrejivého pohodlia zároveň.

V prípade dámskej kolekcie je trendová farba výhrou, ktorá sa postará o dostatočnú pozornosť okolia. Okrem béžovej klasiky či univerzálnej čiernej sa nachádza v ponuke napríklad žiarivo žltá, svieža fuchsiová, škoricovo hnedá, alebo tmavá vínová v koženom prevedení. Oživiť sychravé dni sa dá naozaj originálne. K tejto jednofarebnej palete budú skvele ladiť veľké kárované šály, alebo strakaté štóly zo syntetickej kožušiny – nevyhnutné doplnky v aktuálnom štýle sedemdesiatych rokov.

Súčasťou “štíhlej“ pánskej línie pre jesennú sezónu 2015 je sivý tvídový oblek a nadčasový béžový kabát. Doplnené o nadrozmerné šály s rozstrapkanými okrajmi a skombinované s indigovo modrými džínsami, či klasickými vlneným nohavicami získajú dramatický podtón. Viac inšpirácií nájdete na stránkach www.F-F.com, alebo priamo v predajniach F&F, exkluzívne v obchodnej sieti TESCO.

Dostupné aktuálane v predajniach F&F exkluzívne v obchodnej sieti TESCO. Všetky aktuálne fotografie nájdete na F&F media portáli www.prmediastore.com. Navštívte F&F aj na Facebooku a staňte sa našim fanúšikom.