Citlivá starostlivosť pre drsných chlapov.

Dokonalo oholená tvár je vizitkou správneho chlapa. Upravení muži ženám odjakživa imponujú, starostlivosť o bradu je preto pre mnohých každodenným rituálom. Nehovorí sa o tom často, ale až 60 % mužov má citlivú pleť. Po holení je často podráždená a začervenaná.

Je to bolestivé a v neposlednom rade nie príliš estetické. Preto je dôležité používať kvalitné holiace strojčeky, ktoré sú k pleti citlivé a zbytočne ju nedráždia. Holiaci strojček Philips Series 7000 je dostatočne flexibilný na to, aby zabezpečil profesionálne oholenie vo všetkých, aj ťažšie dostupných partiách tváre a krku. Bez rizika poranenia, aj pre citlivú pánsku pokožku.

Využíva na to špeciálnu technológiu – na povrchu holiacich krúžkov má unikátny mikrogranulárny povlak, ktorý minimalizuje trenie strojčeka o pokožku. Vďaka tomu je holenie nie len pohodlné, ale tiež rýchle a bezpečné. Špeciálne navrhnutý systém čepelí ochráni vašu pokožku, pričom odreže dlhé, krátke či ploché chĺpky extrémne hladko. Drážky sú navrhnuté tak, aby umiestnili každý chĺpok do ideálnej polohy na odrezanie, takže ho opatrne odrežú bez poškodenia pokožky. Hlavy DynamicFlex sa ľahko pohybujú 5-timi smermi, vďaka čomu kopírujú každú krivku vašej tváre a krku.

Navyše si môžete vybrať aj vami preferovaný spôsob holenia. Vďaka tesneniu AquaTec Wet & Dry sa môžete holiť nasucho alebo aj namokro – s gélom či penou – ba dokonca aj pod sprchou. Samozrejmosťou je intuitívny displej, ktorý zobrazuje príslušné informácie a umožňuje vám naplno využiť špičkový výkon vášho holiaceho strojčeka. Informuje vás o úrovni nabitia batérie, má zabudovaný indikátor čistenia, slabej batérie, indikátor nahradenia hlavice aj indikátor cestovnej zámky.

Vo výbave nájdete aj nástavec na úpravu brady s 5-timi nastaveniami dĺžky, ktorý vám umožní vytvoriť si ľubovoľný strih, od dokonalého strniska až po elegantne zastrihnutú bradu.  Balenie obsahuje aj kefku na hĺbkové čistenie pleti. Stačí ju zacvaknúť na holiaci strojček a použiť s ľubovoľným čistiacim prípravkom. 32 000 aktívnych štetín dôkladne a jemne vyčistí aj tie najťažšie dostupné miesta na tvári, čím sa dosiahne hladká a zdravo vyzerajúca pokožka. Tí, ktorí často cestujú, ocenia aj praktické cestovné puzdro.

Teraz môžete získať pri nákupe holiaceho strojčeka Philips Shaver Series 9000 alebo Philips Shaver Series 7000 u vybraných predajcov získať až 60 EUR späť. Využite akciu Cashback, trvá do 31.12.2015.Viac informácií o prebiehajúcej akcii nájdete tu.

Viac info na www.philips.sk. Odporučená cena: 209,99 eur.