ASUS ZenPad: Štýlový zošit, ktorý sa nepokrčí.

Taška, desiata, zošity, knihy a tablet. To je výbava moderného školáka v roku 2015. Papier je síce papier, avšak pokrok v technológiách nie je už dávno výsadou vybraných nadšencov. Tablety si našli cestu do školských lavíc a nejde o náhodu. Majú viacero vlastností, vďaka ktorým dokážu byť papieru minimálne vyrovnaným partnerom. V mnohých veciach klasické zošity prekonávajú.

5 dôvodov, prečo je ASUS ZenPad lepší školský pomocník ako zošit:

  • Nepokrčí sa

Odolná, pevná a ľahká konštrukcia? V prípade zošitov iba s pomocou tvrdých dosiek, ktoré udržujú inak krčivé zošity v optimálnom stave. ZenPad sa bez dosiek zaobíde, nepokrčí sa nikdy. A na rozdiel od papiera, ktorý sa za posledné desiatky rokov nemenil, tablety majú každým rokom kvalitnejšie odolné sklo.

  • S množstvom funkcií

Papier je užitočný pomocník pre potreby písania poznámok, kreslenia a hrania piškvoriek. Tam jeho potenciál končí. ZenPad tieto úlohy zvládne bez problémov a pridáva aj niečo navyše. Zabudovaná aplikácia SuperNote umožňuje tvoriť poznámky a písať ich ručne. Aj pomocou pera s dotykovým koncom. Rozhranie operačného systému Android s názvom ZenUI je najlepší pripomienkovač, ktorý je stále na očiach a postará sa o to, aby sa na nič nezabudlo. A celkový počet funkcií? Ten je obrovský. Stačí si iba vybrať aplikáciu.

  • Bez obmedzení

Zošit je limitovaný počtom strán, tablet výdržou batérie. Keď zošit zapíšete, je potrebné založiť nový. Ak sa informácia v zošite nenachádza, nenájdete ju. Avšak, hmotnosť papiera rastie priamo úmerne s objemom informácií. ZenPad sa stane vašim pomocníkom počas celého pracovného dňa a okrem toho, že pojme všetky zošity, bez problémov doňho „napcháte“ aj knihy, skriptá a ďalšie zdroje informácií. Vrátane toho najväčšieho na svete. Internetu. Bez negatívneho vedľajšieho efektu zväčšovania rozmerov a hmotnosti.

  • Na prácu aj zábavu

Nekrčí sa, nezväčšuje sa a má neobmedzený potenciál. ZenPad je okrem školského pomocníka aj výborný zabávač. Zvládne všetky hry, filmy, pesničky. Stačí si len vybrať. Ale pozor. So zábavou to netreba preháňať – nech je motiváciou, odmenou za dobre odvedenú prácu.

  • Štýlový, tenký a ľahký

To najlepšie na záver. ZenPad sa nosí v taške a drží v rukách rovnako pohodlne ako bežný zošit. Je ľahký a tenký, so štýlovým dizajnom, ktorý pripomína kabelku. K dispozícii je viacero modelov, ktoré sa líšia rozmerom obrazovky, ako aj pomerom strán, takže si vyberie naozaj každý. Náš tip: ak chcete tablet ako náhradu za školský zošit, vyberte si ZenPad s pomerom strán 4:3. Oceníte to.