Štýlové a praktické príslušenstvo pre vašich mobilných miláčikov

Každý máme mobilný telefón a nezriedka k tomu aj tablet, ktorý využívame pri práci aj doma pri oddychu. Kapacita batérií ale dlho nevydrží. Aby ste neostali ako sa vraví „na suchu“ v tom najnevhodnejšom čase a bez možnosti „dobiť sa“, potrebujeme kvalitnú prenosnú a bezpečnú power banku. 

Medzi tie štýlovejšie nepochybne patrí ADATA PC500, ktorá zaberie oveľa menej miesta než napr. mobil a zbytočne vám nezaťaží tašku. S jej pomocou si dokážete kdekoľvek dobíjať svoj mobil, pričom kapacita postačí na 2,5-násobné dobitie iPhone na maximum.

ADATA-PC500-Power-Bank-Launched

Jej najsilnejšou stránkou oproti konkurencii, (ak teda neriešime dizajn a rozmery) je ale bezpečnosť. Má množstvo ochranných prvkov, ktoré garantujú bezpečnú prevádzku a zabránia nechcenému výbuchu akumulátorov.

productImage4853

Vďaka dlhému plochému káblu sa dá mobil dobíjať aj priamo z tašky počas telefonovania. Powerbanka je k dispozícii v zelenej a ružovej farbe s prekrásnym motívom, ktorý nájdete aj na pribalenom semišovom vrecúšku pre jej lepší a bezpečnejší transport. Jej kapacita je 5.000 mAh a o aktuálnom stave energie vás okamžite informuje rad modrých LED diód.

SAMSUNG CAMERA PICTURES