Šestka v poradí Klubovní patrí Karloveskej.

Bratislavská mestská časť Karlova Ves, Jurigovo námestie 1 – je adresa novootvorenej Karloveskej Klubovne. Medusa Group tak rozšírila sieť prevádzok Klubovní o šiestu z dvadsiatich plánovaných. Aj tu si fanúšikovia tradičnej kuchyne v modernom predvedení prídu na svoje pri dobrom pive a zábave – či už pri stolnom futbale, šípkach alebo pri sledovaní live prenosov. Nebudú chýbať ani koncerty a rôzne tematické akcie pre návštevníkov.

Nájdete ju na Jurigovom námestí, blízko známej križovatky pri čerpacej stanici s odbočkou na Dlhé diely, oproti budove Allianz Slovenská poisťovňa. Neprehliadnete ju ani z električky smerom do Dúbravky za križovatkou po ľavej strane.

Je ideálnym miestom na stretnutia s priateľmi, sledovanie športových prenosov na plátnach alebo veľkoplošných obrazovkách. Aktívne si môžete zahrať stolný futbal alebo šípky. Ak odtrhnete zrak od športu, určite vás zaujme interiér Klubovne, ktorý tradične odráža lokalitu, kde sa prevádzka nachádza. „Karlovka“ je domovským miestom pre televízne štúdiá, študentov, vodákov …

Svojím interiérom dostane každého návštevníka. Od skvelého grilu po vitríny so zaváranými pochúťkami vlastnej výroby cez pútavý bar s výčapom až po tankovňu piva. Ponuku jedál zostavil aj tu Brand Chef Klubovní Tomáš Sika. Okrem množstva pív a pilotnej dvanástky Zlatý Bažant si v Karloveskej Klubovni už zakrátko pochutíte aj na originálnej Klubovňáckej Jedenástke!

Kapacita je: V interiéri 354 a na terase 186 miest.