Rex Max Effect – Vyperie veľa, stojí málo.

Udržať čisté a svieže oblečenie celej rodiny je niekedy veľkou výzvou. Každý rodinný výlet so sebou prináša plný kôš špinavej bielizne a poradiť si s tým nie je až také jednoduché. Spoločnosť Henkel si však pre vás pripravila účinných pomocníkov – nový rad pracích prostriedkov Rex Max Effect. Jedno balenie prášku alebo gélu s dvadsiatimi pracími dávkami vám vystačí až na 480 kusov oblečenia.

Vďaka jedinečnej receptúre s novou kombináciou enzýmov umožňuje Rex Max Effect maximálnu účinnosť prania pre rôzne typy oblečenia, od bieleho až po tie najfarebnejšie kúsky. ,,Balenie dvadsiatich pracích dávok vyperie až 480 kusov oblečenia. Nový Rex vyperie veľa, ale stojí málo. Oblečeniu tak dodá čistotu a nádhernú sviežosť bez toho, aby ohrozil váš rodinný rozpočet.

Rex je ideálnym pomocníkom pre všetky aktívne rodiny. Jeho vylepšené zloženie s účinnými enzýmami si hravo poradí s odolnými škvrnami od detského jedla, mastných zvyškov, čokolády alebo krvi.

Aktívny enzým celuláza pomáha udržiavať tvary textilných vlákien a podporuje intenzitu farieb u vášho bieleho oblečenia. Nový Rex Max Effect je k dispozícii vo forme pracieho prášku i gélu, a to nielen na biele ale aj farebné oblečenie.

Vyskúšajte varianty s intenzívnou vôňou Amazonia Freshness, Mediterranean Freshness, Japanese Garden alebo Green Tea & Jasmine. Ideálnou kombináciou je prášok Rex Amazonia Freshness na biele a Rex Japanese Garden Color gel na farebné oblečenie

Posted in TOP