Reštaurácie Bencik Culinary Group nájdete už aj v Trnave.

V novom obchodnom centre otvorili Bokovku a Al Trivio. Spoločnosť Bencik Culinary Group expanduje do ďalšej mimo bratislavskej destinácie. Piváreň a reštaurácia Bokovka a reštaurácia Al Trivio, ktorej súčasťou je aj koncept detskej reštaurácie Little Al Trivio, majú odteraz svoje dvojičky v Trnave. V novom obchodnom centre City Arena Trnava, ktoré nedávno slávnostne otvorilo svoje brány, obsadila gastronomická skupina Bencik Culinary Group celkovo 1200 m2.

Piváreň a reštaurácia Bokovka je konceptom z dielne dlhoročného gastronóma Pavla Benčíka. Ponúka spojenie poctivej kuchyne a tradične dobrého piva. V jedálnom lístku si prídu na svoje pivní gurmáni, ale aj milovníci domácej kuchyne. Nechýbajú špikové kosti, králičia paštéta alebo domáca tlačenka či oškvarky. Ponuku dopĺňajú napríklad obľúbená sviečková na smotane, burger z mangalice či „Perky“. Špecialitou podniku sú denne čerstvo v peci do chrumkava upečené bravčové kolená, kurence či ako špecialita malé savé prasiatko kŕmené len mliekom a porciované na želanie, prípadne podávané celé pre väčšiu skupinu hostí.

Dvojposchodový priestor Bokovky s odhalenými industriálnymi elementmi je úplne otvorený, ale pocitovo rozdelený interiérovými prvkami a rôznymi typmi sedenia. Toto útulné prostredie poskytuje kapacitu 220 miest vo vnútri a 150 miest na terase.

Al Trivio je talianska reštaurácia, ktorej súčasťou je aj reštaurácia Little Al Trivio určená pre deti. Čaká na ne hravý detský lístok, špeciálne rodinné stoly a množstvo zábavy. Návštevníci reštaurácie si môžu vybrať z bohatej ponuky jedálneho lístka, kde nájdu antipasti, polievky, cestoviny, pizzu či mäso na grile. Navyše majú možnosť nahliadnuť na prípravu týchto skvelých jedál v priamom prenose. Okrem toho v súlade s moderným životným štýlom ponúka Al Trivio aj výber jedál v 100% biokvalite.

Interiér reštaurácie poskytuje kapacitu 100 miest na sedenie a 80 miest na letnej terase. Návštevníci si tak môžu vychutnať pohár dobrého vína, kokteil či zrelaxovať pri šálke kávy v príjemnom prostredí.

Nové obchodné centrum City Arena Trnava sa nachádza neďaleko historického centra a zároveň v blízkosti futbalového štadióna. Na ploche 29 500 m2 ponúka svojim návštevníkom vyše 100 prevádzok a 1000 parkovacích miest. Stalo sa tak dominantným obchodným a spoločenských centrom celého trnavského kraja.