Odfarbujte! Zosvetľujte! Farbite! – bez kompromisov!

Odfarbovanie a farbenie môže poškodiť vaše vlasy a zanecháva ich suché a krehké. Toto poškodzovanie je však dnes už minulosťou vďaka novému systému FIBREPLEX od Schwarzkopf Professional.

Ochranný systém zdokonaľuje process farbenia, redukuje lámanie vlasov až o 94% v troch jednoduchých krokoch. Použitie je neuveriteľne jednoduché! FIBREPLEX je možné pridať do akejkoľvek salónnej farby, pre ochranu vlasovej štruktúry počas odfarbovania, zosvetľovania a farbenia. Výsledok? Minimalizovanie lámavosti vlasov bez dodatočného úsilia a zachovanie rovnakých farebných výsledkov. Služba je dostupná v salónoch Schwarzkopf Professional od septembra 2015.

FIBREPLEX: revolúcia pre všetkých milovníkov farby

System FIBREPLEX od Schwarzkopf Professional posilňuje a vyživuje vlasy a je vhodný na aplikáciu na salóne ako aj na domácu starostlivosť o farbené vlasy.

Tri jednoduché kroky

Krok 1:

Najprv, zmiešajte FIBREPLEX N°1 BOND BOOSTER s farbiacim krémom a developerom. Nezáleží na tom, či zosvetľujete, odfarbujete alebo farbíte. Keď farba začne pôsobiť, dochádza k otvoreniu vlasovej kutikuly a do vlasu preniká oxidačné farbivo a farebné pigmenty. Tak sú zároveň vlasové vlákna chránené a posilnené počas procesu farbenia. Vlasy sú okamžite posilnené a vyzerajú zdravo aj bezprostredne po farbení- ich lámavosť je znížená už pri tejto prvej faze.

Krok 2:

Po umytí farby z vlasov, vpracujte do vlasov FIBREPLEX N°2 BOND SEALER, nechajte pôsobiť 5-10 minút pre vyživujúcu starostlivosť, potom opláchnite. Tento krok dodá vlasom extra dávku uhladenia a stabilizuje väzby posilnené v kroku 1.

Krok 3:

Použitie FIBREPLEX sa nekončí na salóne. Tretí krok systému FIBREPLEX predstavuje aplikácia špeciálne navrhnutá na domáce použitie. FIBREPLEX N°3 BOND MAINTAINER zaisťuje dlhotrvajúce farebné výsledky a pružnú vlasovú štruktúru, ktorá je chránená proti novému poškodeniu, hlavne pôsobením tepla. Mal by byť používaný dvakrát týždenne na vlhké, práve umyté vlasy. Nechajte pôsobiť 5 – 10 minút, potom dôkladne opláchnite. To Vám zaručí, že vlasy budú vyzerať zdravo a zostanú vyživené až do ďalšieho farbenia- od korienkov až po končeky.