Ochrana vašich rúk musí byť prvotriedna.

Vlákna rukavice GLOV majú špecifické vlastnosti, ktoré zaručujú hĺbkové vyčistenie pleti a jemný každodenný peeling. GLOV vlákna sú hviezdicovitého tvaru a majú elektrostatické vlastnosti, ktoré na seba naviažu nečistoty a už ich nepustia.

Pre dokonalé odlíčenie priložte navlhčenú rukavicu na oči alebo na tvár, nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť a potom jemnými krúživými pohybmi odstráňte make-up až do úplného očistenia. Nakoniec stačí rukavicu len vyprať mydlom a nechať vyschnúť.

Rukavica GLOV je dostupná v dvoch veľkostiach. Cestovná a väčšia štvorcová comfort, vhodná najmä pre domáce, každodenné použitie.

Cestovná verzia v cene 16,90 a model comfort 19,90.

GLOV je unikátna patentovaná kozmetická novinka, ktorá chráni citlivú pleť tváre. Špeciálna rukavica bola vyvinutá s použitím mikrotechnológie pre čistenie pleti a odstraňovanie make-upu prirodzenou cestou. Na odlíčenie rukavicou stačí len čistá voda. Po odlíčeni pomocou tejto rukavice si pokožka uchová svoju prirodzenú hydrolipidovú bariéru. Pleť je tak chránená pred stratou hydratácie a zvýšenou citlivosťou. Rukavica je vhodná pre každý typ pleti, aj pre tie najcitlivejšie.

GLOV je patentovaný odličovací textilný doplnok, ktorý odstraňuje aj silný make-up a vodeodolnú maskaru čistou vodou. Špeciálne vlákna boli vyvinuté pomocou nanotechnológie, čo znamená, že sú sú 100-krát tenšie ako ľudský vlas, aj ako vlákna klasického vatového tampónu. Rukavica je veľmi mäkká a jemná a pleti nespôsobí žiadne podráždenie. Výrobky boli testované v dermatologickejlaboratóriu, kde sa preukázala ich bezpečnosť aj pre alergickú, citlivú a atopickú pokožku.