Nové ThinkPad a Lenovo počítače rozširujú možnosti malých firiem.

Spoločnosť Lenovo predstavila svoje najnovšie portfólio notebookov a stolových počítačov navrhnutých špeciálne pre malé a stredné firmy. Portfólio, plné najnovších technológií a štýlových dizajnových prvkov, zahŕňa sériu ThinkPad E, zmodernizované rady notebookov Lenovo M, B a E a stolových počítačov série S vrátane elegantných all-in-one počítačov.

Malé a stredné podniky hľadajú počítačové riešenia znižujúce problémy IT a zvyšujúce efektivitu a spoluprácu medzi zamestnancami v kancelárii i na cestách. Potrebujú, aby ich obchodné údaje boli v bezpečí a musia zabezpečiť ochranu kritických údajov, keďže smerujú k rozširovaniu svojich firemných informácií a služieb na cloud.

Dôveryhodná a spoľahlmatvá séria ThinkPad E, dostupná so 14-palcovým a 15.6-palcovým matným displejom, ponúka pozoruhodný výkon, výnimočnú mobilitu a vynikajúce funkcie pre malých biznis užívateľov, vyhľadávajúcich špičkové technológie, ktoré riešia ich potreby a ponúkajú skvelú hodnotu.

  • Voliteľné zabezpečenie odtlačkom prsta chráni pred externými hrozbami a zjednodušuje prístup k počítaču tým, že užívateľom umožňuje vytvoriť komplexnejšie a bezpečnejšie heslá spojené s ich odtlačkom prsta.
  • Až deväť hodinová výdrž batérie pre doslova celodenný výkon mimo kancelárie.
  • Intel a AMD procesory najnovšej generácie ponúkajú až desať percentné zvýšenie surového výkonu a až tridsaťštyri percentný nárast integrovanej grafiky.
  • Pokročilí užívatelia uvítajú voliteľné začlenenie samostatnej grafiky, až 16 GB pamäte a SSS (pevného energeticky nezávislého úložiska) pre väčšiu silu a efektivitu.
  • Flexibilné porty vrátane troch USB3, jedného HDMI a gigabitového Ethernetu pre ľahší vzdialený prístup a správu v kancelárii.
  • ThinkPad E560 má voliteľný 3D fotoaparát Intel s technológiou RealSense Technology. So stále narastajúcim počtom 3D aplikácií, podporujúcich dizajn a kreativitu, spoluprácu a zabezpečenie rozpoznávaním tváre sú možnosti prakticky nekonečné.
  • Séria ThinkPad E je tiež šetrnejšia k životnému prostrediu s certifikáciou Energy Star 6 a súladom s certifikáciou GreenGuard ako aj celosvetovou certifikáciou EPEAT Gold.S500z_Transformer-mode_08+

Nakoniec, Lenovo ponúka široké možnosti zvýšenia garancie, služieb a vylepšených možností podpory na ochranu investície zákazníka, zabezpečenie správy celkových nákladov na vlastníctvo a zredukovanie problémov IT. Najnovšie Lenovo desktopy a notebooky sú plné funkcií a štýlových dizajnových prvkov pre firmy hľadajúce skvelú hodnotu s funkciami na biznis úrovni, aby zabezpečili bezpečné a efektívne pracovné prostredie. Tieto vylepšené modely s najnovšími procesormi Intel alebo AMD zahŕňajú SSD disky a dedikovanú grafiku vo vybraných modeloch ako aj WiFi a Bluetooth pre jednoduché pripojenie k bezdrôtovým sieťam a periférnymi zariadeniami, čo je skvelé pre otvorené kancelárie, priestory recepcie alebo predajne.

Stolové počítače ponúkajú celú škálu veľkostí displeja a konfigurácií a zahŕňajú výkonné bezpečnostné funkcie ako napr. Smart USB ochrana a zámok Lenovo Bluetooth Lock:

  • All-in-one desktopy Lenovo S série ponúkajú elegantný a štýlový dizajn so všestranným výkonom a dostupnou cenou. Sú dostupné v niekoľkých veľkostiach obrazovky, vrátane 19.5-palcového a 21.5-palcového alebo 23-palcového Full HD displeja s voliteľnou dotykovou obrazovkou, vďaka čomu sa najlepšie využijú funkcie Windows 10.
  • Tower desktopy malého formátu Lenovo S200 a S500 sú ideálnym riešením pre zákazníkov, ktorí hľadajú klasický stolový počítač s veľkými úložnými možnosťami a väčšou flexibilitou. Malý kompaktný formát desktopu S500 je univerzálny a o dvadsaťšesť percent menší ako bežné Small Form Factor stolové počítače.

Notebooky sú rozmanité, od funkciami nabitých a priaznivých pre rozpočet po tenké a ľahké s vysokým výkonom:

  • Najnovší notebook Lenovo M41 je ideálny pre obchodných cestujúcich, vyhľadávajúcich výkon v tenkom a ľahkom balení. S hmotnosťou len o niečo viac ako 1,8 kg (4lbs) je vybavený 14-palcovým matným Full HD IPS displejom. Disponuje najnovším procesorom Intel Core i7, samostatnou grafikou AMD Radeon R7, 16GB pamäťou a SSS (pevným, energeticky nezávislým úložiskom) a ponúka výkon bez kompromisov po dobu až deviatich hodín na cestách.
  • Pre obchodných cestujúcich, ktorí vyžadujú zvýšené zabezpečenie sú ideálne výkonné notebooky Lenovo E41 a E51, ponúkajúce jednotlivo 14-palcový a 15.6-palcový displej s rozlíšením až do FullHD, zahŕňajú voliteľné zabezpečenie odtlačkom prsta a širokú škálu aplikácií zameraných na produktivitu.
  • Lenovo B41 a B51 ponúkajú skvelý pomer hodnoty a ceny pre každodenné firemné potreby. Tieto notebooky, ktoré sú prekvapivo cenovo dostupné a ponúkajú širokú škálu konfigurácií, sa dajú nastaviť tak, aby vyhoveli akýmkoľvek požiadavkám zákazníkov.

“Menší obchodní užívatelia chcú byť mobilní a zabezpečení a vyhľadávajú spoľahlivé, vysokovýkonné počítače, ktoré budú fungovať podľa ich vlastných podmienok a potrieb. Notebooky pre absolútnu mobilnú flexibilitu so skvelou výdržou batérie alebo štýlové notebooky, ktoré splnia náročné úlohy dnešného prostredia kancelárie a predajní,” povedal Dilip Bhatia, viceprezident pre PC Dizajn a Marketing, Lenovo. “Náš najnovší rad produktov, určených pre malé firmy spĺňa požiadavky na všetkých frontoch a zákazníkom prináša pokoj na duši vďaka špičkovým bezpečnostným prvkom, už známej spoľahlivosti a možnostiam výkonu, ktoré im dávajú slobodu pracovať tak, ako chcú.”