Nové slipové vložky Ria Intim sa prispôsobia každej spodnej bielizni.

Popredný výrobca zdravotníckych pomôcok a materiálov HARTMANN-RICO uvádza na trh nový produkt Ria Intim z radu hygienických produktov pre ženy.

Hoci niektoré ženy môžu menštruáciu považovať za nepríjemnosť, ktorá im spôsobuje bolesť, zmeny nálad a nutkanie zjesť kilá čokolády, pre väčšinu je to každomesačná prirodzená súčasť existencie. Priemerná žena použije počas svojho života okolo 10 000 rôznych typov produktov dámskej hygieny, preto je logické, že sa výskumní pracovníci, aj ženy samy, zamýšľajú nad tým, ktoré z výrobkov sú pre tieto dni tie najlepšie.

Jednou z foriem dámskej hygieny sú vložky, ktoré sú dostupné v rôznych dĺžkach a úrovniach absorpcie tekutiny. Ženy im často dávajú prednosť počas dní slabšej menštruácie alebo mimo nej. A práve pre takéto obdobie sú určené nové vložky Ria Intim od HARTMANN-RICO.

Ria Intim predstavujú moderný produkt v sortimente dámskej hygieny. Extra tenké vyhotovenie zodpovedá súčasným požiadavkám a trendom v oblasti slipových vložiek. Ria Intim ponúka komfort, istotu a diskrétnosť, na ktoré sa môžete spoľahnúť v každom okamihu,“ hovorí Pavla Ševčíková, brand manažérka spoločnosti HARTMANN-RICO.

Ria Intim sú určené nielen pre dni, kedy je menštruácia už slabá, ale tiež pre každodennú osobnú hygienu medzi cyklami. Vďaka veľmi jemnému povrchu z netkaného textilu a štvorlístkovej razbe sa budete cítiť pohodlne a príjemne každý deň. Vložky sú ľahko ohýbateľné, preto sa prispôsobia každej spodnej bielizni. Nemusíte teda kupovať jedny intímky pre klasické nohavičky a iné pre tangá, Ria Intim sú univerzálne.

Vyberať navyše môžete z dvoch variantov. Ria Intim Air sú vyrobené z priedušného netkaného textilu, ktorý umožňuje vzduchu prúdiť k pokožke a zabezpečuje jej prirodzenú sviežosť. Parfémovaný variant Ria Intim Deo vás zase prekvapí sviežou vôňou lekna.