Lenovo predstavuje svoje doteraz najlepšie tablety pre zábavu.

Spoločnosť Lenovo včera predstavila najnovší rad svojich oceňovaných tabletov YOGA, YOGA Tab 3 Pro a YOGA Tab 3. Táto nová séria, navrhnutá s cieľom priniesť na trh tie najlepšie video tablety, ponúka tie najlepšie multimediálne zážitky vo svojej triede, pričom si zachováva svoj charakteristický multirežimový dizajn.

Nosný produkt tejto série – YOGA Tab 3 Pro – sa môže popýšiť zabudovaným 70” projektorom, je optimalizovaný pre službu Netflix. YOGA Tab 3 je vybavený štyrmi výkonnými prednými JBL reproduktormi, ktoré reprodukujú vysokooktánový zvuk a úplne po prvý krát je tu tiež virtualizovaný zážitok z Dolby Atmos® vďaka zabudovaným reproduktorom, ktoré vytvárajú pocit, že zvuk sa okolo poslucháča šíri všetkými tromi dimenziami. Tablet je vybavený aplikáciou Netflix, ktorá prináša personalizované odporúčania a obsah, priamo z domovskej obrazovky tabletu a vo vysokokvalitnom, optimalizovanom HD rozlíšení. YOGA Tab 3 Pro tiež prináša Dolby Digital Plus, ktorý s HD obsahom streamuje Netflix, čo umožňuje živšie dialógy a pohlcujúci zvuk cez Netflix.

Navyše, 8” a 10” modely YOGA Tab 3 sú tiež skvelé pre zábavu a ponúkajú otočný fotoaparát so šikovným ovládaním gestami, čo je skvelé pre fotenie a natáčanie videa z takmer akéhokoľvek uhla. Jedna z najväčších dostupných batérií užívateľom umožňuje oddávať sa sledovaniu svojich obľúbených programov a môžu byť pripojení so všetkým, čo majú radi cez LTE podporu.

“Dnešnému trhu tabletov vo veľkej miere dominujú univerzálne zariadenia. V Lenovo sa usilujeme prinášať tablety, ktoré čo najviac uspokojujú potreby užívateľov. Z prieskumov vieme, že v dnešnej dobe je tablet spotrebným zariadením, pričom jeho najčastejším využitím je sledovanie videa z rôznych zdrojov. Najnovšia séria YOGA Tab 3 je stelesnením zábavy pre užívateľov na cestách ako aj doma, spĺňa úplne novú úroveň vizuálnych a audio zážitkov, ktoré nikdy predtým vo formáte tabletu neboli možné. Užívateľom dávame flexibilitu v tom, aký prístup k vybranému obsahu si zvolia, kedykoľvek a kdekoľvek bez toho, aby boli priviazaní k svojmu gauču,” uviedol Jeff Meredith, generálny riaditeľ a viceprezident, Tablet Business Unit, Lenovo.

„Sme nadšení z toho, že užívatelia budú mať vďaka YOGA Tab 3 Pro fantastické zážitky zo sledovania Netflix obsahu,“ povedal Neil Hunt, Chief Product Officer, Netflix. „Lenovo zdvihlo latku sledovania video obsahu na tablete, prináša obrazovú kvalitu 1080p a audio, ktoré je porovnateľné k systému domáceho kina vďaka Dolby Digital Plus. Taktiež sme nadšení, že widget Netflix máme už na týchto tabletoch predinštalovaný, takže členovia rodiny môžu rýchlo a bez problémov začať sledovať svoje obľúbené TV programy a filmy.“

„Vynikajúci zvuk je nevyhnutný pre akýkoľvek zážitok zo zábavy – bez ohľadu na to, ako užívatelia s obsahom pracujú. S tabletom Lenovo Tab 3 Pro, Dolby a Netflix sú schopné prinášať prvotriedne priestorové Dolby Audio ozvučenie HD videa, kdekoľvek a kedykoľvek fanúšikovia chcú,“ John Couling, senior viceprezident E-Media Business Group, Dolby Laboratories. „S nadšením pokračujeme v našej spolupráci s Lenovo a Netflix, aby sme špičkové filmy a TV programy s možnosťou Dolby Audio mohli po prvý krát priniesť na Android tablet. Netflix už dlho podporuje Dolby a sme hrdí, že môžeme naďalej fanúšikom prinášať prevratné zážitky zo zábavy.“

YOGA Tab 3 Pro: Špičkový video tablet.

Zážitok zo sledovania hollywoodskych trhákov, hrania hier alebo surfovania na internete s tabletom YOGA Tab 3 Pro je odteraz oveľa lepší vďaka jeho novej 70” obrazovke. Tablet sa pýši lepšie optimalizovaným umiestnením projektora a je teraz otočný o 180 stupňov, aby sa zábery v životnej veľkosti dali premietať na stenu alebo plafón, pričom sa premietajú výrazne jasnejšie a kinematografické zábery až do šírky 70”. S hustotou 299 pixelov na palec je 10.1” QHD (2560×1600) obrazovka výrazne ostrejšia a prináša bohatšie farby vďaka technológii Smart Display.

Užívatelia tabletu sa môžu ponoriť do zvuku v kinematografickej kvalite bez slúchadiel vďaka výkonnej zabudovanej JBL zvukovej lište a technológii Dolby Atmos® – v rámci odvetvia po prvý krát použitej v tabletoch. Na dosiahnutie ešte väčšej jasnosti a hlasnejšieho výstupu je zvuková lišta tiež vybavená 4 prednými reproduktormi a zvuk ešte viac vyladí technológia Wolfson Master Hi-Fi.

Elegantný a exkluzívny tablet YOGA Tab 3 Pro je starostlivo zostavený z tých najkvalitnejších materiálov, ako je hliník a tkanina koženého vzhľadu na zadnej strane, popri tom si zachováva svoj ultra tenký dizajn. Je odolný proti ostriekaniu, dokonale vyvážený pre bezproblémové držanie a tento tablet skutočne vytŕča v mori tabletov svojej triedy, vzhľadom na jeho všestrannosť a dlhú výdrž batérie, ktorá zabezpečí dostatok energie pre celodenný výkon.

Je vybavený funkciou Smart Window 2.0 pre lepšie plnenie viacerých úloh narazí, vďaka čomu užívatelia teraz môžu robiť viac vecí a rýchlejšie. YOGA Tab 3 Pro umožňuje súbeh aplikácie na pozadí ako aj dvoch ďalších okien, pričom je tu dodatočná výhoda rozloženia aplikácií telefónu, s ktorým sa všetko zmestí na jednu obrazovku. Email, správy, YouTube – užívajte si to všetko naraz!

Lenovo YOGA Tab 3 Pro je dostupný vo farbe čierna puma, kým 8” a 10” YOGA Tab 3 prichádzajú v bridlicovej čiernej.

YOGA Tab 3: skvelé fotografie, vynikajúci zvuk a batéria.

Tablet YOGA Tab 3, dostupný vo veľkostiach obrazovky 8” a 10”, je najlepší video tablet, s ktorým sa dá ísť kamkoľvek s dlhou výdržou batérie a podporou LTE a užívatelia tak môžu zostať pripojení kdekoľvek a kedykoľvek. Oba modely, vážiace len 466 g, sú pripravené pre multimediálne a video aplikácie a bezkonkurenčnú prenosnosť, disponujú HD (1,280 x 800) displejom, prednými stereo reproduktormi a technológiou Dolby Atmos®, pričom vážia len 466 g.

Vďaka fotoaparátu, ktorý je otočný o 180 stupňov užívatelia môžu popustiť uzdu svojej kreativite pri selfie záberoch a sviežich fotografiách fotených z doteraz nedosiahnuteľných uhlov a jedinečných perspektív. So zabudovanou funkciou ovládania gestom je zachytenie dokonalého záberu ľahšie ako kedykoľvek predtým. Stačí otvoriť a zavrieť dlaň a záber je hotový. A s najväčšou kapacitou batérie vo svojej triede majú tieto tablety tiež úžasnú celodennú výdrž batérie.

Cena a dostupnosť:

Séria Lenovo YOGA Tab 3 bude predstavená počas podujatia IFA 2015 v Berlíne. YOGA Tab 3 8” sa bude predávať od 189 EUR (WiFi) od 4.septembra; YOGA Tab 3 10” za cenu od 249 EUR (WiFi) na konci októbra a YOGA Tab 3 Pro v cene od 499 EUR (len WiFi) od novembra, a budú dostupné u maloobchodných predajcov spoločnosti Lenovo.

V prípade záujmu o novinky spoločnosti Lenovo sa zaregistrujte na Lenovo RSS feeds alebo sledujte Lenovo na sieťach Twitter a Facebook.