Kde najčastejšie nájdete mikróby?

Máte doma tak čisto, že by sa dalo jesť z podlahy? Pozrite sa na vašu domácnosť očamimikrobiológa a odhaľtenovémiesta, kde s najväčšou pravdepodobnosťou nájdete viac baktérií a vírusov, než by ste čakali.

Na prvých miestach by sa umiestnili ovládače, klávesnice a počítačové myšky. Len si všimnite, ako obyčajnýovládač k televíziipočasjedného večera putuje z ruky do ruky väčšiny členov domácnosti. Často sa naň pri upratovaní zabúda a pritom stačí ibapoužiť napríklad praktické Sanytol dezinfekčnéutierky a utrieť jeho povrch, čím ho zbavíte vírusov, baktériíi plesní. Neobsahuje chlór a teda nepoškodzuje farbu ani povrch ošetrených predmetov.

Ďalším obľúbeným miestom, kde sa mikróbomveľmi dobre darí, sú telefóny. V niektorých domácnostiach sú bezkonkurenčnou jednotkou vo výskytebaktérií a vírusov. Len si uvedomte, koľkokrát za deňtelefón beriete do ruky a bude vám to jasné. Aj tu spoľahlivo zničiamikróbySanytol dezinfekčnéutierky.

Aj kľučky dverí patria do prvej skupiny. Dotýkame sa ichčasto krátdenne a tým na nich prenášame mikróby. Ďalšímisúskôr skrytémiesta, ako je spodná hrana pracovnéhoalebo jedálenského stola. Aj tu mikrobiológ takmer spoľahlivo nájde malú „zoologickú“ záhradu. Tým ako sa o stôl opierame, prenášame naňho mikróby, ktorésme si priniesli z vonku. Navyše pri upratovaní často čistíme horné plochy, ale hrany a najmä spodné plochy prídu na rad iba občas. Či sú to kľučky alebo spodná hrana stola, ľahko si s baktériami a vírusmi poradíte pomocouSanytoluuniverzálneho čističa v spreji. Stačí ho jednoduchonastriekať a zotrieť a je vydezinfikované.

Keď máte doma malé deti, nezabúdajte na hračky, detisi ich radi požičiavajú a divili byste sa, koľkomikróbov sa objaví po takej malej hravejnávštevekamaráta. Sanytoluniverzálny čistič 2v1 v podobeaerosólujednoduchonastriekate, čistí do hĺbky a zároveň dezinfikuje. Dá sa použiťako čistič a dezinfekcia v jednom

alebo iba ako dezinfekciauž čistých plôch. Neobsahuje chlór a preto obľúbené autíčko vášho malého nezmení po ošetrení farbu.

Za zmienku určite stojí aj okolie smetných košov alebo priestor, kam dávate misku svojmu psíkovi, alebo výlevky v kuchyni alebo v kúpeľni alebo kohútiky umývadla. Takýchto miest je naozaj veľa a nemusíte byť ani mikrobiológ, aby vám bolo jasné, že občas je nutnévyhnaťmikróby z našej domácnosti.

Široká škála výrobkovSanytol bez chlóru čistí i dezinfikuje. Ničí 99% baktérií, vírusov aplesní.

Viac info na: www.sanytol.cz