Dovoľte Oriflame, aby vás opojil luxusom!

V Oriflame sa prepisuje história! Na začiatku jesene spôsobil v radoch našich vôní rozruch jedinečný, a čo je dôležitejšie, úplne prvý parfum. Veríme, že keď mu dáte šancu, stane sa vaším verným spoločníkom na veľmi dlhý čas. Jeho vábivej vôni sa poddáte a obľúbite si ho.

Dámy, nechajte sa rozmaznávať našou v poradí štrnástou kampaňou v tomto roku, ktorá nezabúda na žiadne túžby a priania modernej ženy. Myslí na jej každodenné strasti a snaží sa jej ich uľahčiť malými kozmetickými zázrakmi, ktoré vyriešia drobné nedokonalosti vzhľadu hravo a rýchlo. Nahliadnite s nami do novšieho, vylepšeného sveta prírodnej švédskej kozmetiky, kde fantázia nepozná hranice a žena hrá prím.

Luxus vo flakóne: Prvý parfum od Oriflame je tu!

Oriflame chce, aby sa každá z vás cítila výnimočnou, veď rozmaznávanie nie je hriech! V novej kampani prinášame jedinečnú novinku. Po prvý raz sa totiž môže jedna z našich vôní tešiť prívlastku parfum.

Giordani Gold Essenza predstavuje číru dokonalosť – od výnimočnej vône cez jeho úžasné prevedenie až po pocit, ktorý vám dodá po jeho vyskúšaní. Začneme od povrchu…

Jeho robustný sklenený flakón možno prirovnať k majstrovskému dielu, srší z neho dokonalosť a premyslenosť až do posledného detailu. Uzáver nie je zdobený ničím iným ako pravým lístkovým zlatom, a sme si istí, že ulahodí oku každej perfekcionistky. Majiteľky prvého parfumu od Oriflame sa ním budú doslova pýšiť. Presne na to tu G.G Essenza je, aby v každej z nás vzbudil pocit krásy a neodolateľnosti pri každom jednom streknutí.cdse

  • NÁŠ TIP! Zvoľte G.G Essenza na bežný pracovný deň aj vzrušujúcu noc vonku. Pamätajte ale, že ide o vysoko koncentrovaný parfum, ktorý pocítite ešte dlhé hodiny po aplikácii, tak si ho šetrite a nemrhajte ním zbytočne…

G.G Essenza pochádza z dielne majstra Farbicea Pellegrina, Francúza, ktorý má „na svedomí“ svetoznáme vône. Pri tvorbe nášho parfumu od Oriflame sa inšpiroval prechádzkou pomarančovníkovým hájom na Sicílii, ktorá v ňom zanechala hlbokú stopu. Oranžové citrusy ho dostali a pomarančová vôňa sa stala hlavnou zložkou parfumu. Parfum G.G Essenza je nádhernou symbiózou vzácneho kalábrijského bergamotu, citróna a mandarínky. Z uvoľňujúcej vône ucítite kľúčové pomarančovníkové kvety, himalájsky jazmín sambac a zelené mandle. K absolútnej súhre privádzajú parfum tóny toskánskeho dreva, jantáru a vzácneho pižma.

  • Vedeli ste, že… Kalábrijský bergamot je citrus, ktorý veľkosťou pripomína pomaranč, no farbou citrón? Vznikol pravdepodobne skrížením limety a larahy a vo veľkom sa pestuje najmä na juhu talianskej Kalábrie.

G.G Essenza doslova opantá zmysly modernej ženy. Navyše patrí do osvedčeného luxusného radu Giordani Gold, ktorý predstavuje kvalitu a spoľahlivosť. Pozor, nepremrhajte jedinečnú šancu. Parfum G.G Essenza teraz za exkluzívnu cenu! Ak ste nakúpili z katalógu 13 výrobky v hodnote aspoň 20 eur, môžete ho mať už za 19,99 eur.

Parfum Giordani Gold Essenza, kód 31816, exkluzívna cena parfumu 19,99 € s kupónom (cena platí, ak ste v katalógu 13 nakúpili výrobky v hodnote 20 eur), str. 5.

Fantastická päťka

Kozmetika z radu Giordani Gold dokáže naozajstné divy. Robí tak prostredníctvom svojich magických produktov už takmer 40 rokov, čo svedčí o bohatých skúsenostiach a pridáva na kvalite samotným výrobkom. Obľúbené produkty z tohto radu sa snažíme neustále zlepšovať a aj v kampani 14 môžete testovať ich novú podobu. Tejto kozmetike, už takej obľúbenej, jednoducho neodoláte!

Kto by to bol povedal, že skvelé Guľôčkové púdre Giordani Gold obohatené o vzácne minerály môžu byť ešte lepšie ako predtým? Je to tak. Celá dekáda inovácií tohto produktu priniesla ovocie a naše púdre prinášajú perfektný nádych každej pokožke, ktorá ich používa. S Guľôčkovými púdrami Giordani Gold sa budete cítiť ako bohyňa. Dodajú vašej tvári a dekoltu prirodzenosť a zdravý look aj vtedy, keď ste bledá z nedostatku slnečných lúčov. Púder sa vám navyše dokonale prispôsobí, stačí, ak si zvolíte vhodný odtieň pre svoju pleť. Nezabúdajte, že Guľôčkové púdre Giordani Gold sú raritou v dnešnom veľkovýrobnom svete, vyrábajú sa totiž ručne, a to už je čo povedať!puder_gg4

Guľôčkové púdre Giordani Gold, kódy 32081 – 84, cena 9,99 €, str. 8.

Kryje a ešte aj omladí. Táto úžasná kombinácia schopností je aj v našom Omladzujúcom krycom kréme Giordani Gold SPF 8. Nedokonalosti vašej pleti sa môžu pred ním rovno vzdať, pretože si s nimi veľmi ľahko poradí. Omladzujúci krycí krém Giordani Gold SPF 8 obsahuje výťažok z prírodnej bielej hľuzovky, ktorá spolu s SPF 8 dokonale ochráni vašu pokožku pred nepriaznivými vplyvmi a navyše aj pred predčasným starnutím.

  • Vedeli ste, že… Hľuzovka biela je diamantom medzi hubami? Je veľmi vzácna a najmä drahá,  jej cena sa pohybuje od 2-tisíc do 4-tisíc eur za kilogram. Okrem toho, že je zázrakom v kozmetike, je aj naozajstnou lahôdkou v gastronómii.

Omladzujúci krycí krém Giordani Gold SPF 8, kódy 32047 – 51, cena 8,99 €, str. 10.

Máte za sebou prebdenú noc, ktorá vám pod očami zanechala tmavé kruhy, či sa už roky trápite so škvrnami na tvári, ktoré ešte žiadny produkt nezakryl? Nezúfajte a stavte na Korektor Giordani Gold Secret. Odstránenie vašich problémov sa stane jeho hlavným cieľom. Náš korektor má krémovú konzistenciu a podobne ako krycí krém je obohatený o omladzujúci rastlinný výťažok. Nie nadarmo má korektor v názve slovíčko „secret“, čo znamená tajomstvo. Keď si ho nanesiete na akúkoľvek časť tela, nikto si nevšimne, že ho vôbec máte.

Korektor Giordani Gold Secret, dva odtiene, kódy 31366 – 67, cena 6,99 €, str. 10.

Rad Giordani Gold myslí naozaj na všetko. Ani zvodné oči preň nie sú tabu, a preto nezabúda ani na túto časť ženskej tváre. Oči sú predsa oknom do duše a musia vyzerať dokonale. Nová Predlžujúca špirála Giordani Gold vďaka zloženiu obohatenému o mikrovlákna pôsobí po nanesení na mihalnice neuveriteľne luxusne. Špirála vaše riasy predĺži takmer o polovicu a bonusom je hĺbková výživa vďaka systému Revivere Lash, ktorý prenikne do mihalníc.

  • NÁŠ TIP! Naša Predlžujúca špirála Giordani Gold nepotrebuje opakované nanášanie pre efektívny výsledok. Stačí, ak ju nanesiete raz, a vaše riasy budú elegantné ako nikdy predtým. Doplňte maľovanie o jemnú linku a budete za divu.

Predlžujúca špirála Giordani Gold, kód 32079, cena 6,99 €, str. 13.

Wellness balíček v novom šate.

Až 200 000 zákazníkov Oriflame v roku 2014 zverilo svoje telo do rúk prírodného a vysoko kvalitného produktu v podobe Wellnes balíčka. Urobili dobre, pretože obsahuje výživné látky, ktoré náš organizmus potrebuje a udržiava ho mladším po dlhší čas. Wellness balíčky sú špecifikované zvlášť pre ženy a zvlášť pre mužov a dokopy ste si ich v roku 2014 od nás zakúpili približne 2 milióny! To je pekné číslo, preto sme sa rozhodli vytvoriť limitovanú edíciu tohto populárneho produktu, aby jeho nové balenie ulahodilo nielen telu, ale aj očiam.

Wellness balíček pre mužov, kód 28709, Wellness balíček pre ženy, kód 28708, cena 29,90 € za jedno balenie, str. 33.

Všetko pre rozmaznanú pokožku.

Niet pochýb, že o pokožku sa musíme poctivo starať. Je na povrchu celého nášho tela a každodenne je vystavovaná rôznym škodlivým vplyvom, či už svieti slnko, alebo fúka víchor. Štrnásta kampaň Oriflame prináša hneď niekoľko produktov, ktoré nenechajú vašu pokrývku tela „v štichu“ a doprajú jej starostlivosť, ktorá jej právom patrí.

Obľúbená vôňa My Red od Oriflame sa teraz prevtelila do telového krému! Dielo parfuméra Vincenta Schallera však zostalo nezmenené a stále v ňom dominujú kvety červeného jazmínu, annatto prášok a brusnice. Ak ste boli aj vy milovníčkou intenzívnej voňavky, neváhajte a zakúpte si nový Telový krém My Red, ktorý bol stvorený na to, aby ste boli pre opačné pohlavie neodolateľná.

Telový krém My Red, kód 31723, cena 3,99 €, str. 89.

Kričí vaša pokožka S.O.S? Dovoľte, aby zakročil úžasný rad Milk & Honey, ktorého produkty sú obohatené o výťažky mlieka a medu prírodného pôvodu. V našom novom katalógu nájdete z tejto kolekcie aj Zjemňujúce tekuté mydlo Milk & Honey Gold, ktoré si jednoducho zamilujete. Jeho nevtieravá príjemná vôňa vás zahalí závanom luxusu, a verte, že tento pocit sa hľadá len ťažko.

Zjemňujúce tekuté mydlo Milk & Honey Gold, kód 31603, cena 4,99 €, str. 101.

  • NÁŠ TIP! Hlavne kombinujte! Aj keď si obľúbite jeden produkt, neznamená to, že na svete nie sú ďalšie, ktoré treba vyskúšať. Buďte spontánna a dajte šancu viacerým prípravkom na zveľadenie svojej pokožky.

Suchá pokožka nevyzerá v žiadnom prípade dobre, a to ani na jednej z nás. My našťastie vieme, ako sa takýmto problémom vyhnúť a hĺbkovo hydratovať vysušenú a zničenú pokožku. V tomto prípade pomôže Vyživujúce telové mlieko Optimals s arganovým olejom. Mlieko obsahuje DeepMoist komplex, nehovoriac o vzácnych účinkoch arganového oleja, ktorý je v kozmetike veľmi obľúbený. Naše mlieko vám pleť vyživí, upokojí a vyhladí, pridanou hodnotou je jeho úžasná vôňa.

  • Vedeli ste, že… Maročania považujú arganovník za posvätný strom? Jediné tvory, ktoré naň môžu liezť, sú kozy. Áno, čítate správne! V Maroku je teda bežné, že v korune arganovníka zočíte aj viac ako desať kôz.

Vyživujúce telové mlieko Optimals s arganovým olejom, kód 31313, cena 4,49 €, str. 131.

Leto nemusí s príchodom jesene nevyhnutne odísť. Doprajte si dávku slnka priamo vo svojej kúpeľni. Dajte sa unášať závanom saván v Sprchovacom géle a Mydle Discover Tanzanian Grace. Keď zatvoríte oči, uvidíte obrovský baobab a výživnú moringu, ktorých tóny produkty Discover Tanzanian Grace obsahujú.

Sprchovací gél Discover Tanzanian Grace, kód 31863, cena 1,99 €. Mydlo Discover Tanzanian Grace, kód 31864, cena 0,99 €. Výrobky nájdete na zadnej strane katalógu 14.