DENIM FOREVER!

Džínsy naše každodenné… Aj keď máme v šatníku mnoho možností, vždy sa k nim rady vrátime. Ku klasickým, extravagantne ozdobeným, športovým, alebo práve k tým jednoduchým, čo tak skvele “padnú“. Väčšina z nás ich nosí už od malička, no v novej sezóne nás vždy dostanú trendy či zaujímavé vylepšenie. A nebude to inak ani tento krát – denim je skrátka večný a jeho štýl nekonečný!

ODOLNÉ A PRUŽNÉ “STRETCH JEANS“.

V lete obľúbené, strečové džínsy budú hitom aj nadchádzajúcej jesene. Vďaka špeciálnym vláknam LYCRA® BEAUTY, z ktorých sú džínsy F&F vyrobené, budú krivky tela pôsobiť omnoho hladšie. Zároveň poskytnú nositeľkám dostatočný komfort, voľnosť pohybu a pocit pohody. Vysoko odolné a pružné vlákna majú ešte jednu skvelú vlastnosť – nerozťahujú sa a zachovávajú si svoj tvar počas každodenného nosenia. K dispozícii v čiernej, indigovej a svetlo modrej.

ČÍM VYŠŠIE, TÝM ŠTÍHLEJŠIE, ALEBO “STRETCH HIGH WAIST JEANS“.

Ďalší z obľúbených strihov – super strečové džínsy s vysokým pásom známe aj pod označením “Tube“, teda tubové, alebo ak chcete rovné, no zároveň dokonale priliehavé a postavu kopírujúce. Paleta F&F farieb je klasická vďaka čiernej a indigovej, ale aj veľmi trendová zásluhou kaki, burgundskej či zelenomodrej – kľúčovej farby tohtoročnej jesene!

RAW DENIM JEANS – “RECEPT“ NA KLASIKU.

Neopracovaná, hrubá a zľahka prepraná džínsovina má svoj typický, indigovo hlboký, štruktúrovaný vzhľad. Ideálne sa hodí k úzkemu aj voľnejšiemu retro štýlu vďaka širokému lemovaniu a precíznym detailom na okrajoch.

SKINNY RIPPED & KNEE SLASHED – ROCKERKY NA KOLENÁCH.

Aj v tomto prípade tu máme letný trend od F&F, ktorý bude obľúbený aj naďalej – úzke džínsy s efektom obnosenia v oblasti kolien, dokonca omnoho výraznejším, ale nie roztrhaným. Čierna, sivá a modrá budú farebným zázemím pre každú módnu rebelku.

STÁLE MILOVANÁ, SUKŇA DENIMOVÁ.

Mini, midi a dokonca aj maxi džínsové sukne budú práve ďalšími neoddeliteľnými kúskami jesenného šatníka, ktoré dodajú ženským krivkám ležérnosť vo forme vreciek a šarm radom lesklých gombíkov. Podmanivosť sa nám predstaví v rôznych dĺžkach a odtieňoch modrej džínsoviny!

VINTAGE JE STÁLE “IN“.

Pretrvávajúcim odkazom uplynulých desaťročí a to najmä 70. a 90. rokov sú stále atraktívne džínsy v štýle “vintage“, teda niečo ako inšpirácia ranným denimovým obdobím, ktoré je dedičstvom nás všetkých. Výrazne obnosený a vypratý vzhľad je od F&F k dispozícii v niekoľkých strihoch – bootcut, skinny a slim.

TIE ROKY 70-TE A ICH “FLARE“ JEANS.

Éra horúčky sobotňajšej noci udáva celkový trend jesennej kolekcie F&F a zvonové džínsy sú jedným z najtypickejších prvkov. Nostalgický strih z hrubšej, alebo ľahko strečovej džínsoviny bude vyhľadávaný najmä pre efektné predĺženie nôh ako aj kvôli pohodlnejšiemu noseniu topánok na vysokom podpätku v chladnejšom období. Čierna a variácie modrej sú na party už pripravené!

Vyberte si aktuálne svoj strih a farbu v denimovom oddelení predajní F&F, exkluzívne v obchodnej sieti TESCO, alebo sa inšpirujte na www.F-F.com.