AVON z vás urobí hviezdu – Superstar 2015.

Českú aj Slovenskú republiku opäť čaká veľká udalosť. Sviatok pre všetkých priaznivcov začínajúcich, talentovaných spevákov, ktorým môžu diváci svojím hlasovaním pomôcť k hviezdnej kariére, začína už na začiatku septembra. Spoločnosť AVON bude pri tom!

Oficiálny vizážista spoločnosti AVON a IMAGE MAKER SUPERSTAR Pavel Bauer vytvorí look nielen finalistom súťaže, ale bude exkluzívne pracovať aj s porotkyňami Martou Jandovou a Klárou Vytiskovou. Práve na tieto účely spoločnosť AVON vybrala špičkové výrobky dekoratívnej kozmetiky, ktoré na jeseň rozžiaria obrazovky rovnako ako mladé talenty a hviezdna porota.

Pavel Bauer spoločne so spoločnosťou AVON pripravil aj špeciálne „hviezdne sety dekoratívnej kozmetiky“ inšpirované súťažou SuperStar, ktoré budú obsahovať najnovšie vychytávky z výrobkov na líčenie – tešiť sa môžete na revolučnú špirálu s efektom umelých rias BIG & FALSE. K zakúpeniu budú exkluzívne na www.avon.sk/hviezdou-s-avonom. Neviete ako ich správne používať? Žiadny problém!

Tešiť sa môžete na fotografie a videá s finalistami, vďaka ktorým nahliadnete pod pokrievku vzniku ich vizáže – Pavel Bauer vám krok za krokom vysvetlí a predvedie, že vďaka výrobkom od spoločnosti AVON si môžete hviezdny look vytvoriť aj sami doma. Pod jeho vedením je to hračka. To je taktiež prvý krok k veľkolepému projektu špeciálnych makeup workshopov, ktoré spoločnosť AVON a Pavel Bauer plánujú už čoskoro predstaviť verejnosti.

Tohtoročná jeseň bude skrátka v znamení speváckych hviezd a spoločnosti AVON.