Andrea Kerestešová pomáha vďaka bodkám mladým talentovaným návrhárom a charite.

Hravé prostredie lunaparku napomohlo vzniku fotiek slovenskej herečky v bodkovanom modeli s retro účesom. Práve tento účes navrhol len 18 ročný študujúci vlasový štylista Miroslav Dobšovič v rámci GRANKO súťaže o najlepší retro účes v Českej a Slovenskej republike. Zároveň bude v jeho mene darovaný finančný príspevok charite.

Účesy na retro fotenie vznikli vďaka návrhárskej súťaži GRANKO usporiadanej pre širokú verejnosť, ktorá prebiehala počas letných mesiacov. Víťazný účes vybrala okrem verejnosti aj porota. V nej zasadala napríklad aj uznávaná česká bloggerka Petra Lovely Hair.

Víťazným návrhárom bodkovaného retro účesu sa stal len 18 ročný slovenský študent Miroslav Dobšovič, ktorý sa tvorbe účesov venuje už od malička. Kariéra úspešného kaderníka je jeho snom a náplňou života. Študuje na Strednej odbornej škole techniky a služieb v Topoľčanoch. Po 3. mieste na kaderníckej súťaži JUVYR v Bratislave je výhra v GRANKO súťaži jeho ďaľším úspechom, ktorý mu snáď pomôže na ďalšej ceste za jeho snom. Víťazný účes Miroslav navrhol ako elegantnú retro vlnu nad čelom a rozpustené vlnité vlasy, previazané bodkovanou GRANKO mašľou, ktorá dodáva celému účesu finálny retro štýl. Bol fotený na poli medzi slnečnicami a verejne zaň na Facebooku GRANKO zahlasovalo celkom 1 082 ľudí.

„Už druhý rok spolupracujem s GRANKOM, ktoré návrhárskymi súťažami podporuje mladé talenty. V minuloročnej súťaži o najlepší retro GRANKO outfit vyhrala mladá módna návrhárka Lucie a jej model bodkovaných šiat sa mi veľmi páčil. Tohtoročný retro účes je tiež veľmi pekný a predovšetkým je krásna podstata celého GRANKO bodkovaného projektu – podporovať mladé talenty a venovať peniaze charite. Miroslavovi prajem veľa šťastia aj do budúcnosti,“ popriala výhercovi Andrea Kerestešová.

Na fotenie bolo vybrané prostredie lunaparku. To dokonale dokreslilo atmosféru hravosti, retra, mladosti a pozitívnej nálady, ktorá charakterizuje aj obľúbený kakaový nápoj GRANKO. Fotenia sa zároveň zúčastnil aj víťazný návrhár. Ten vyhral celoročnú zásobu GRANKA, možnost podpory kariéry vďaka foteniu s celebritou a charitatívny príspevok 185 EUR. Tento drobný dar bude v jeho mene odovzdaný organizácii Fashion show Dotek, ktorá pomáha ľuďom s Alzheimerovou chorobou.