AKG N60NC využijete všade.

Nech žije sloboda! Slúchadlá od AKG, model N60NC sú zhmotneným snom každého audiofila, ktorý sa pohybuje v rušnom prostredí, akým je mestská džungľa, alebo priestory spoločnej kancelárie, kde sa vždy nájdu rušivé elementy, ktoré dokážu počúvanie hudby značne znepríjemniť.

Model N60NC veľkú konkurenciu v kategórii hluk potlačujúcich slúchadiel nemá. Už pri prvom kontakte si ich obľúbite. Vyznačujú sa pevnou konštrukciou z kvalitných materiálov, ako je hliník, pamäťová pena a koža, a pritom sú skutočne ľahké, vážia iba 150 g. To je jeden z dvoch hlavných dôvodov, prečo si ich budete na ušiach nechávať dlhšie a dlhšie, až nakoniec prídete na to, že sa nachádzate vo svojom vlastnom svete, izolovaný od pulzujúceho okolia a maximálne koncentrovaný na to, čomu sa chcete venovať. Druhým dôvodom je kvalita reprodukcie, ktorá je ale natoľko návyková, že vás neraz prinúti iba sa započúvať do zvukovej stopy, a všetko ostatné v tom momente stratí zmysel. Hudbu si môžete naplno užiť po dobu až 30 hodín, a v prípade, že ste ich zabudli dobiť existuje núdzové riešenie v podobe pasívneho režimu.Image - N60 Adapters (3D View 01)+

Nabíjací USB kábel si môžete nosiť vždy so sebou, v praktickom cestovnom balení, spolu so zloženými slúchadlami, ktoré vám vďaka 3D mechanizmu skladania zaberú minimum priestoru. V balení sa nachádza aj adaptér do lietadla, a vďaka tomu sa N60NC stanú vaším najobľúbenejším doplnkom na každej ceste. Posledným stupňom k dokonalosti je 1,2 m dlhý kábel, ktorý má integrovaný univerzálny ovládač ako aj mikrofón, pre prípad, že by vás niekto vytrhol zo sveta tónov do reality.

Viac sa dozviete na www.akgaudio.sk. AKG N60NC môžu byť vaše za 239 €.