Aby podlaha nezostarla.

Drevo v interiéri je trendom súčasnej doby. Už od nepamäti ho ľudstvo využívalo pri všetkých činnostiach. Za tisícky rokov spracovávania drevo prešlo určitým vývojom a rôznymi trendmi. Napriek tomu zostává dodnes jedným z veľmi cenených materiálov. Pre svoju krásu, relatívne ľahkú opracovateľnosť a rôznorodosť sa stalo drevo nezastupiteľným materiálom v modernom interiéri.

Než strom vyrastie a vyzrie, ubehnú desiatky rokov. V kuse nábytku alebo v drevenej podlahe sa teda skrýva mnoho rokov života. Drevo nám tak prináša krásu prírody do interiéru. Keď milujete drevo a chcete si užívať jeho krásu, je nutné sa oň starať. Prípravky značky Alex milujú drevo rovnako ako vy. Práve preto vznikla špeciálna séria produktov na čistenie a ošetrovanie dreva. Či už vlastníte cenné kúsky z dreva v modernom dizajne alebo drevenú truhlu po babičke, staré drevené parkety alebo novú masívnu drevenú podlahu, Alex pomôže so starostlivosťou o ich krásu.

Aby podlaha nezostarla

Vrásky nemá rada žiadna žena. Tak ako sa snažíme obmedziť viditeľné príznaky starnutia na našej tvári, hľadáme riešenia aj pre naše podlahy. Drevené podlahy majú tendenciu vysychať. Ako drevo vysychá, objavujú sa škáry a praskliny. Podlaha stráca postupom času lesk a farbu a opticky aj fyzicky starne.

Lanolín je prírodný vosk, ktorý má široké využitie. Vďaka jeho zvláčňujúcemu a zjemňujúcemu efektu si získal nezastupiteľné miesto v kozmetike. Navyše sa používa ako vyživujúca látka s impregnačnými vlastnosťami pre celú radu materiálov.

Preto špecialisti v laboratóriách vyvinuli špeciálnu receptúru nového ochranného čističa na podlahy Alex Protection Extra s obsahom lanolínu a funkčných silikónov, ktoré obnovujú prirodzenú krásu dreva a predlžujú jeho životnosť. Lanolín a funkčné silikóny pôsobia v prenesenom zmysle slova aj ako ochranný štít, chránia podlahu pred vlhkosťou a škvrnami.

Alex Protection Extra drevenú podlahu vyčistí a ošetrí v jednom kroku. Špeciálne látky zabraňujú vysychaniu podlahy, vzniku škár a prasklín. Alex Protection Extra naleje život do „žíl“ vašej drevenej podlahy.