Veľtrh IFA v Berlíne predstaví v dňoch od 4. 9. do 9.9. 2015 nové audio produkty..

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstaví na veľtrhu IFA 2015 nové bezdrôtové audio produkty. LG Music Flow P5 a SoundPop 360 tak doplní súčasné reproduktory a audio zariadení predovšetkým z rady Music Flow prepojiteľné pomocou Wi-Fi siete. Dôraz je kladený ako na moderný dizajn, tak na vysokú kvalitu zvuku.

Vysoká kvalita zvuku je pre Music Flow P5 rovnako charakteristická ako jeho nadčasový dizajn a maximálna mobilita. Funkcia Auto Music Play umožňuje nastavenie automatického prehrávania hudby z mobilných zariadení v okamihu, keď sa nachádza v dosahu reproduktora. Výdrž batérie na jedno nabitie dovoľuje až 15 hodín nepretržitého prehrávania hudby. Spoločne s modelom P7 predstavuje najpokročilejší produkt z pohľadu praktického dizajnu aj možnosťou využitia.

Dvadsať hodín na jedno nabitie batérie, 360° valcovitý reproduktor, tvar inšpirovaný obľúbenými termohrnčekmi na kávu a tiež tri pastelové odtiene farieb vytvárajú z reproduktorov SoundPop 360 perfektných spoločníkov. „Či už potrebujete ozvučiť párty alebo dopriať kvalitné hudobné ozvučenie svojim deťom, s našou novinkou rozhodne nešliapnete vedľa. Vďaka svojej farbe aj tvaru sa hodia do moderných i klasických domácností, pre mladú aj staršiu generáciu,“ komentuje Ondřej Hnát. Drobné telo so silným zvukom vzniklo v spolupráci divízie Home Entertainment spoločnosti LG a Mobile Communications Companies.

Obe novinky z portfólia LG sú vybavené funkciami ako Multi Point, Dual Play či TV Sound Sync. Vďaka Multi Point možno niekoľko zariadení prepojiť pomocou Bluetooth, a tým súčasne ovládať, alebo na nich púšťať hudbu. Dual Play umožňuje pripojiť dva Bluetooth reproduktory k jednému mobilnému zariadeniu, čím je možné pomocou vlastného nastavenia dosiahnuť napríklad stereo zvuku. S funkciou TV Sound Sync, niekoľkými reproduktormi a televízorom kompatibilným s Bluetooth si ľahko vytvoríte domáce kino, ktoré dokonale ozvučí každý film.